Šta je novo?

itware.com.ua - ne radi?

• Začetnik teme Začetnik teme poke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

poke

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2004
Poena
619
Sta se desava sa itware-om, izgleda da vise ne mogu da se salju poruke u SCG?

i kod mene isti problem. pise da je poslato ali ne dolazi...

smez je napisao(la):
pise da je poslato ali ne dolazi...

Ma to ovi nasi postari... svaku posiljku koja stigne, otvaraju i ako ima nesto vredno, zadrzavaju za sebe :laugh:

Mislim da smo mi mnogo koristili ovaj servis i za sta treba i za sta ne treba (iskreno, koliko puta ste nekom svom ortaku iz zayebancije poslali neki "obevstavajuci" SMS, da je dobio neku nagradu i sl.) pa su braca Ukrajinci jednostavno banovali 38162, 63, 64 i 65. Nikada se necemo opametiti 🙁

Pozdrav!
MrBigJump.gif

KizaTheDeath je napisao(la):
Mislim da smo mi mnogo koristili ovaj servis i za sta treba i za sta ne treba (iskreno, koliko puta ste nekom svom ortaku iz zayebancije poslali neki "obevstavajuci" SMS, da je dobio neku nagradu i sl.)

Hm, nijednom
😡

Mislim da smo mi mnogo koristili ovaj servis i za sta treba i za sta ne treba (iskreno, koliko puta ste nekom svom ortaku iz zayebancije poslali neki "obevstavajuci" SMS, da je dobio neku nagradu i sl.) pa su braca Ukrajinci jednostavno banovali 38162, 63, 64 i 65. Nikada se necemo opametiti
A ti mislish da ostatak sveta to ne radi, vec samo pokvarena Srbija?

radi, ali smo mi malo kvarniji...

(npr. fun-zone . org stavio je da se sa sajta salje sms preko itware)

Ja sam uočio da neradi pre desetak dana.
Jel' ima neka alternativa?

ima li drugih sajtova sa kojih moze da se salju poruke?!?

I, zna li neko da li ima???

p.s. Pitam se sta bi bilo da smo pri svakom slanju poruke kliknuli na neku reklamu?

poke je napisao(la):
I, zna li neko da li ima???

p.s. Pitam se sta bi bilo da smo pri svakom slanju poruke kliknuli na neku reklamu?
Dobili bi neki dialer... 😀

Opste je poznato da ne treba preterivati - u hrani, trosenju para, picu i sl. Svako preterivanje skodi... pa evo vam posledice tog preterivanja. Nekome je ocito bilo mnogo dosadno i napravio ****** svima nama koji smo to koristili... bezveze, bas ima stoke. Svejedno, sad kad su zavrnuli slavinu prst na chelo!

Па да, само што џаба ми стављамо прст на чело, ти који тако раде вероватно неће успети да схвате узрочно - последичне везе, а не верујем ни да читају ово.... 🙁

Nazad
Vrh Dno