Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^^ Grafikon je tacan 100% :(

am, logaritamska skala?

I ja mislim. U vecini programa se moze birati da li da skala bude linearna ili logaritamska.

dnrFh.jpg

i9j8D.jpg

haha

Football-return-rage-faces.gif

^
This is madness :d

Nije jako IT, ali ima slicnih u ovoj temi. Bas sam se slatko nasmejao komentaru:
blic-komentari-most-na-a.jpg

^
Ko zna kako ce se na kraju most zvati, posto sam sinoc u vestima cuo da je gramaticki ispravno 'preko', a ne 'na' :smash:

A moze i adski most :d

I da ga nazovu "Most preko Ade", 99,472% ljudi ce ga zvati "Most na adi".

Zapravo neće. Za sada se o mostu govori kao o spomeniku, koji će biti napravljane da stoji, veliča nečij lik i delo sakuplja ptičiji izmet po sebi. U toj varijanti je "Most na Adi" sasvim OK. Međutim, kada most preuzme svoju funkciju i počenom da prelazimo preko njega, sumnjam da će neko da objašanjava "pređeš most na adi i onda skreneš..."...pre će da bude "pređeš preko ade i skreneš"....reč most će se podrazumevati...
Ma neka ga zovu kako god hoće, samo neka ga završe i puste nas da vozimo preko njega, a u objašnjavanju ćemo se već nekako razumeti koji most je u pitanju :d

apropo, po svom falusnom obliku, most opisujemo nekim terminima kojima nema mesta na forumu :D

robocop-augmented-reality-vision.jpg

:d

prave remake ;D
bez tovara

2013 izlazi ;)

pomolimo se da bude makar dobar

Poslednja izmena:
Trebalo je da ga radi Aronofsky, ali se odustalo, valjda.

Bzvz:D Robocop I je extra satiričan film, cela priča sa Detroitom i zlim korporacijama je pun pogodak, a i dvojka je sasvim solidna:)
Remake teško da može da dostigne taj nivo, al' hjd' da vidimo.

I da ga nazovu "Most preko Ade", 99,472% ljudi ce ga zvati "Most na adi".

Аду ни мало не могу да смислим, а сад још и мост да се зове по руглу.

Dobra je staza za bicikle:D

FI2CR.jpg

;D

Hahaha.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno