Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1615.png

L3yN9.jpg

^ Danas skoro da nema upotrebnu vrednost :)

A ono levo na karti?

Takvih stvari po planeti ima koliko hoces. Pocev i od velikih brojeva po kini itd...

Niko ne zna cemu to sluzi, a jednom sam cuo jedno logicno misljenje, a to je da sluzi za align satelita...

Idite malo udesno, videcete kao neke aerodrome, ili nesto sto lici na to.

Ima tu svega u okolini... ako kliknes na Borisov link,odzumiras na razmeru od 20km i odes malo levo ima neka ogromna plava platforma...to neka fabrika sta li je?

pre mi lici na neka polja, jer bi ta "fabrika" imala krov nekoliko kilometara :)

Zart nije bila vest o ovome na Blicu?
Kinezi prave nesto ogromno ali niko ne zna sta je :D

pre mi lici na neka polja, jer bi ta "fabrika" imala krov nekoliko kilometara :)

Naravno da su neka polja,na sewvernom kraju kada skroz zumiras vidis neke pogone,samo me zanima kakva su to polja od 30+ km...

Ideja za avione i brodove na "čudnim" mestima: Airport city na novom Beogradu. Avion je bacio senku, ali sam avion zaklanja deo senke. Da je fotgrafisano u drugo doba dana, videla bi se cela senka.

Ispred aerodroma Batajnica se avion baš lepo vidi, ali se vide i avioni na stajanci, nekoliko stotina metara severno, pa to možda i nije toliko interesatno.

^ma ti avioni su prava enigma , mozda ima privatnih kolekcionara pa je avion onako u okviru kuce/dvorista , mozda je i neka vrsta mini muzeja , ko zna... Ali sto mrzim kad tako pocnu da mi prave misteriju oko svake gluposti koja njima nije poznata :p

Da ali zanimljivo je videti takve stvari, sam nikad nasao ne bih :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno