Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam nalog na mediafire i tamo kačim i slike. Odlično mi se pokazao za sada.

Gde ovo ima da se kupi?

n5vKI.jpg

:d

2088p.jpg

2177.jpg

@OCz Imas vise na njegovom sajtu http://www.dontevenreply.com/all.php Lik je legenda :D Meni najbolji su kada trazi da mu brinu o zlatnoj ribici dok je na odmoru i kada pokusava da pokloni stari kauc, mada uglavnom svi oglasi su mu legendarni hehe...

@Dmjenk Nadam se samo da nezatvara vrata :) Kada se uzivi u igru i provede ceo dan tako zatvoren zar se nebi nagomilao ugljen dioksid i samo se onesvesti

Poslednja izmena:
Veoma bleda kopija David Thorna... http://www.27bslash6.com/
Ima ih stotine koji poksuavju da budu ko on ali nisu mu ni problizni.

Poslednja izmena:
9_01_82522.jpg

wikipedija izvor tacnih informacija :d

pogledam EZTV.it da vidim sta je izaslo sinoc od serija, i vidim neka serija: King 2011 01x01, i odem na wiki da vidim sta je to, kakva je to serija, i naletim na fenomenalan citat:

Q43Bc.jpg

selectgamelevel.jpg

troubleshooting-funny-troubleshooting-windows-pwns-mac-pc-aw-demotivational-poster-1227942134.jpg

Obavestenje na jednom forumu...

ovo kad sam video slatko sam se ismejao, jadni admini mora da je bilo bas dosta REPORT kad su ovo morali da urade/stave na naslovnu stranu foruma :)!

I ovde umesto da odgvore na visitor message redovno kliknu na report ,srecom visitor message se retko koristi.

ontopic
4e320bf0-cdc4-4c88-a4c5-ce0b177e352d.gif

Poslednja izmena:
rebecca-black-bieber-2.jpg

rebecca-black-bieber-7.gif

SonyIsntGoodWithComputers.gif

Očevi !!! :d:d Nova epizoda South Parka, za 10h je premijera :smoke:

southpark_humancentipad-580x360.jpg

poboljsana verzija od Alyx ;D

109004700b.jpg

Vec sam pre par meseci kacio slike sveta kompjutera kad su na naslovnoj stranici permutovali neka slova, desavalo se posle slicnih stvari takodje kod ovog casopisa. Ja ga kupujem godinama misleci da kadar koji stoji iza SK da su ozbiljni ljudi i znaju sta cine ali ovo prevazilazi granicu razumnog....zapravo treca stranica je 67ma, pa sve tako, nekih 10 stranica ide pa tek onda zapravo treca ://// , kad sam krenuo da listam ja se jos zapitao odkuda linux distribucije i software za njega na trecoj strani sk kad je uvek godinama u poslednjoj cetvrtini, pogledam dole i imam sta da vidim.....bzv...sve razumem ali da niko ne prelista i bar malo pogleda pre nego krene da stampa to ne mogu da shvatim...
evo slike

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno