Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cek, ti nisi znao da je tema iskljucivo za it slicice ?

Pa nigde ne piše da je isključivo za IT sličice
trollface2.jpg

Jedan infografik od mene:

Topic bi se pretvorio u 4chan like zato ostale slicice nisu dozvoljene

Poslednja izmena:
Novo kuciste :d

25122675036eae9b41b1.jpg

kako dell isporučuje 65 šrafova...

ships_65_screws_01.jpg

ships_65_screws_02.jpg

ships_65_screws_03.jpg

ships_65_screws_04.jpg

ships_65_screws_05.jpg

ships_65_screws_06.jpg

:d:d:d

One guy brought this failed 500Gb hard drive to service center because of some problems. When workers of the center opened it they were very surprised, because there was... 128 Mb flash drive inside instead of the 500GB hard drive. The man explained that he bought this fake Samsung HDD in a Chinese store. Be careful what you buy.

flash_01.jpg

flash_02.jpg

flash_03.jpg

cardboard-office0.jpg

Stanje na hdd-u kod drugara :)

fak.jpg

tumblr_ljgh02fUdW1qz9bwro1_500.jpg

Crysis_by_crula.gif

Pl4dc.jpg

;)

nije bas IT slicica,ali je sa sajta Uprave Carine Srbije....
trazio sam da vidim koliko obicno iznose carinske stope za razlicitu robu i naletim na ovu stavku xD
hahahaha WTF?

kosmickeletelice.jpg

(edit: mozda zvanicno neka roba spada pod "KOSMICKE LETELICE" ali definitivno treba ime grupe da menjaju....zna se sta su kosmicke letelice... Discovery, Atlantis, Challenger...tj letelice koje se krecu u KOSMOSU...ispravite me ako gresim)

Da je bio model sa eksplozijom Igoritza bi sada bio u apsu Lethal Potato or not...
Baš me interesuje kako je zvučao taj razgovor s kolegom o krompir bacaču.

OT:
Kad smo vec kreativni :)

In a relationship with... :D
37c342c3ee6daa799fae52e4f347e3f8.jpg

1301638853395483.png

i meni je taj imageshack počeo da ide na živce... jel zna neko neki bolji image hosting sajt sa kog učitava brže, i koji dozvoljava direktno linkovanje?

Photobucket

Photobucket je meni najbolji, mada i Imageshack ce vam dati direktan link ako imate nalog, ja sam prestao da klikcem na ove thumbnailove njihoove, samo se iznerviram.

vi ste svi trsli - i photobucket i imageshack imaju po jedno 1000 nepotrebnih sr*nja. i jedan i drugi sajt ti traze da se registrujes, da zumiras, da popunis survey za fejsbuk, da ovo ono .. katastrofa.

tinypic.com
imgur.com (nabolji ubedljivo)

Sto se tice zumiranja slika... kad vidite da se slika ucitala (ne moraju da se ucitaju i ona sr**a pored), onda desni klik na sliku pa kliknite na "view image". Eto zumirane slike, a da niste morali da cekate da se ceo imageshack otvori :D

imgur sklanja exif tako da nije najbolji mada ga koristim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno