Šta je novo?

IT Slicice (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slike, link ... ?
nema nicega
attachment se negde "zagubio" ;) evo ponovo...
evolution of steve jobs fashion

attachment.php
Vjerovatno je Apple lobi uklonio attachment. :D
slika je bila odgovor kovacu na njegov klasičan "ontopic" u temi Apple u tajnosti sprema okupljanje za iOS programere, gde on citira stevu:
..."The only problem with Microsoft is they just have no taste. They have absolutely no taste. And I don't mean that in a small way, I mean that in a big way, in the sense that they don't think of original ideas, and they don't bring much culture into their products."...
tema je zaključana a da čovek nije stigao da kaže i poneku o atariju.

nepravda, šta ćeš :d:D:d

jel moguce da steva 10 god nosi iste patike? :D
nije, 2001. je imao neke braon :d

Nema para za nove? :trust:
ti baš ne pratiš modu :d

Objašnjenje slike u textu.

^^
Not funny at all.

Cak, ako se ne varam, kompanija je pocela da deli ugovore u kojima stoji klauzula da ne smeju da se ubiju!
Mada ne znam koji to mehanizmi sprecavaju lika da pukne na poslu.

^

Jel to na foru ubicu te ako se ubijes?

Tuzno je sve to....

***, zamislite radnika koji radi u uslovima "sacuvaj Boze", platom "Boze sakloni" i onda nakon 100 sati provedenih na poslu, ko so na ranu pogleda na netu cenu neke jabuke znajuci koliko to sve kosta...

onda kupis jabuke iz kine , sveze , pelcovane :p

daj stvarno više preterujete sa tim jabuke i kruške prepucavanjima.. Foxconn je najveći OEM proizvođač a vi ste se baš uhvatili za Apple..

aba91eb1-f9db-4806-9fa2-47553db34e3e.jpg

daj stvarno više preterujete sa tim jabuke i kruške prepucavanjima.. Foxconn je najveći OEM proizvođač a vi ste se baš uhvatili za Apple..

Tako su interesantniji na forumu :D
Nikako da se zakace za ostale njihove klijente kao sto su Nokia, HP, Dell, Microsoft, Nintendo, Sony, Motorola... bitno da se pojavio razlog, malo za pljuvanje apple-a, pa da se to ne propusti... :D

Niko ne tera te radnike na silu tamo da zive i rade, ne znam kako to funkcionise u komunizmu ali oni tamo i spavaju, evo jos par slika:

post-3-1288812496.jpg

post-3-1288812503.jpg

post-3-1288812510.jpg

post-3-1288812517.jpg

post-3-1288812523.jpg

post-3-1288812532.jpg

post-3-1288812539.jpg

post-3-1288812548.jpg

Niko ne tera te radnike na silu tamo da zive i rade, ne znam kako to funkcionise u komunizmu ali oni tamo i spavaju, evo jos par slika:

Kuca - pos'o - pos'o - kuca :trust:

Kina je odavno kapitalisticko drustvo, pa niko i ne mora da ih tera.

Ali nije to lose - veca produktivnost i manje zagadjenje jer nema putovanja od kuce do posla...

A i nema zivota van zgrade :p

Brate imaju lcd... Sta ti treba vise ?! :d

Iphone!
Salim se, jedan PS2/PS3 ne bi lose pao!

Auuu, uzas, zgrada je spolja lepa, ali unutra je prljavo i uzasan namestaj plus su nagurani ko sardine u te sobe.
Plus spavati na poslu je po meni uzas, a gde ces da se zenis, kada da se vidjas sa prijateljima itd?

Pa zenis se sa koleginicom, a kum ti kolega :p

Pa ne spavaju oni tu jer ih neko tera vec su sami tako izabrali.

A izmedju ostalog i sami su krivi sto je toliko prljavo i sto ne odrzavaju svoj zivotni prostor...

Auuu, uzas, zgrada je spolja lepa, ali unutra je prljavo i uzasan namestaj plus su nagurani ko sardine u te sobe.
Plus spavati na poslu je po meni uzas, a gde ces da se zenis, kada da se vidjas sa prijateljima itd?

Suicide makes everything better :eyebrows:

[YOUTUBE]DX1iplQQJTo[/YOUTUBE]

ev17d3-550x778.jpg

:D

Morbidno, bas morbidno.. ne znam koja im je poenta sa mrezama i kako ce one da poprave raspolozenje i smanje depresiju, postoji milion drugih nacina pored skoka sa zgrade..

MIslis na vesanje ili pistolj?

borise - fora je u tome da je njima ladovina ako se u krugu firme ne tepavaju, sto se firmi tice - sve je to za njih livada, dok se radnici tepaju kucama.

Memla, budj, nehigijena, nigde neki zivi motivi, neka slika...sve me ovo podseca na neki zatvor sa malo vecom slobodom kretanja. Kada uporedim kako zaposleni u Google-u i ovi jadnici zive i rade, kao da uporedjujem raj i pakao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno