ma nema tacke o tome ti i pricam, skrolujem stranicu tako da se slika ne vidi... ona i dalje menja boju...I kad gledas dole/gore fokusiras se na tacku (iliti malu oblast slike), a ne na celu sliku, tako da je efekat isti.
A ako gledas celu sliku, promenice se odmah na crno-belu tako da nikako ne moze da bude fake, osim ako ne mislis da postoje mali ljudi u tvom racunaru koji prate gde i kako ti gledas, pa onda steluju sliku.
Barton i dalje drzi cenu... Prosto neverovatno!
^ Hahaha. Zaorala pošteno![]()
Ona ga sama povezala??? 100% je mislila da je to plug and paly varijanta. Ja mislim da ona nije ni bila u programu za pisanje kad je zagrebala po podlozi. Citiram "mislila sam da je olovka zapekla":smash:
A mozda je nekome bilo dosadno pa je napisao nesto duhovito... taj sajt je pun bolesnih komentara.
- Nece da pise ali zato + lepo izgleda. Osnovna svrha nije ispunjena, ali sto se tice dizajna tu nije imala zamerku.:wall:
P.S. sama cinjenica da je pomislila da joj je olovka citiram "zapekla" navodi nas na zakljucak da je gospodja imala totalno pogresnu pretpostavku o tome kako uredjaj funkcionise
ma nema tacke o tome ti i pricam, skrolujem stranicu tako da se slika ne vidi... ona i dalje menja boju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari