Šta je novo?

IT Slicice (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ You've got mail .

zlzllllzzzzlzlzl.jpg

zzzzzzzzzzzzq.jpg

^Hah CTRL-Z :D

Koliko puta mi se desi da kad nesto crtam i bojim (mislim, "u stvarnom svetu":p) da budem nesmotren i dozvolim sebi aljkavost i greske, posle kojih obavezno pomislim CTRL-Z al se nista ne desi:(:d

^Hah CTRL-Z :D

Koliko puta mi se desi da kad nesto crtam i bojim (mislim, "u stvarnom svetu":p) da budem nesmotren i dozvolim sebi aljkavost i greske, posle kojih obavezno pomislim CTRL-Z al se nista ne desi:(:d

A ja, naviknut na gledanje filmova i serija na kompu, kada gledam nešto na TV-u i propustim neku scenu, odmah krenem rukom ka tasteru <- kad ono nema tastature :d

^Isto!
To je toliko pocelo da mi smeta (kao i sto ne mogu da premotam reklame) da vise ni ne gledam filmove i serije na TV:) I uopste, koncentracija opada, sve u fazonu "mogu da premotam pa da vidim pazljivije", kad ono, oces sine...:p

:laugh::laugh::laugh:

Strašno ko kod nas prodaje komponente... Ne umeju ni reklamu da naprave. :d

Who writes these things? :trust:

1000 MB hard disk ?? Dobra kupovina :) .

Zar tih 1000MB nije za grafičku? Svejedno je fail :d

^Grafička kartica VGA GeForce GTX460 MSI 768MB/DDR5,/2xDVI/HDMI/192bit

Ima veze sa ovim oglasom :d

internetgrammar.jpg

^^ i ja sam tako ukapirao

noup, ed_hunter je u pravu.. ovo je aluzija na Mail, doktori ne govore "you've got a boy" nego "It's a boy"

Verovatno , prvo je nisam ukapirao pa onda mi ovo za gaming palo na pamet.

ja sam prvo obratio paznju na chinjenicu da ga drzi okrenutog, ali nisam ni hteo da pomislim na bolesnu konotaciju teksta u tom sluchaju :S:

Odoste predaleko u bespotrebno analiziranje, aluzija je na originalni "You've got mail" od AOL-a od pre 10-ak godina, pošto se mail i male vrlo slično izgovaraju.

^možda je rešio da uzme meka? ;)

...ali pre nego se maši za novčanik možda je bolje da baci pogled na:
attachment.php

Prilozi

• dont_get_a_mac-low.jpg
    dont_get_a_mac-low.jpg
    491 KB · Pregleda: 957
Prigodan izbor slike:
suicidel.png

:lupko:

trazi se macka

Prilozi