Šta je novo?

IT Slicice ;-)) (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• insane.jpg
    insane.jpg
    17.8 KB · Pregleda: 441
^^OMG :zgran::zgran::zgran::zgran::zgran: General Bullshit

Fuc*ing Owned BIG time!

Još malo da zaplačem na kraju LOL! :whip::d

Poslednja izmena:
Nije mu upropastio zivot, bas naprotiv, mozda ce do kraja da ga dovede u red. Taj lik, iako je retard, sve se da ispraviti, i to ne toliko tesko: proda komp, krene da se bavi sportom (necim sto ga ne smara i sto smatra zanimljivim) tako da mu prodje ceo dan (da ne stigne da razmislja o kompu), krene u teretanu, kupi sociva umesto cvika, ode kod frizera da se sredi, uzme neke kreme za lice, obuce se lepo...itd...itd........ onda malo socializovanje, izlazci, setnja po gradu, stekne neke nove prijatelje sa treninga/iz teretane...itd... itd..... Za godinu dana moze da postane novi covek, samo ako hoce, al' mora neku motivaciju da ima ;)

Cak i ako je ovaj konkretan primer fake, 100% sam siguran da realno postoje mnogo ovakvih "primeraka"...

Kad smo vec kod errora:

200pbg5.png

sta ces da budes kad porastes?

kakostvaristoje.jpg

Poslednja izmena od urednika:
A s obzirom da je već dvoje ljudi to uspelo, rekao bih da druga fotka i nije toliko smešna

AHaha, joj, tek sad vidim da je to navigacija :))
***, ispao sam glup u društvu :D
Svaka čast, u tom slučaju :D

:d:d:p

Prilozi

• boom8fo8ne6xy.gif
    boom8fo8ne6xy.gif
    431.3 KB · Pregleda: 259
1. Reklamni pano jednog restorana u Kini i pokušaj on-line prevođenja imena na engleski za vreme OI.

2. Objašnjenje IM programa

Prilozi

• 404.jpg
    404.jpg
    27.6 KB · Pregleda: 423
  • imfinal.jpg
    imfinal.jpg
    111.4 KB · Pregleda: 469
ahahaha... ovo za IM je surovo ali istinito... ahahahaha

Pa ovo nije smešno, ovo je profesionalizam.

Naplaćuju fiksno dostavu po "itemu" čija je cena dostave najveća. Naručiš televizor i tri knjige. Oni naplate cenu dostave za televizor recimo 10e, plus tri "delivery charge" za knjige. Tako sam to ja shvatio. Pominje se cifra od 10 funti za igre, pa veruj njima. ;)

:D

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    60.3 KB · Pregleda: 450
Naplaćuju fiksno dostavu po "itemu" čija je cena dostave najveća. Naručiš televizor i tri knjige. Oni naplate cenu dostave za televizor recimo 10e, plus tri "delivery charge" za knjige. Tako sam to ja shvatio. Pominje se cifra od 10 funti za igre, pa veruj njima. ;)

Sve super, ali 1 * 2.99 GBP = 9.98 GBP ???

Pa koliko bi ti da bude?
Ocigledno nikad nisi radio u trgovini :D

@ Lollypop
Fali ti onih 4.99

Međutim, kada dodaš i to dobiješ: 4.99 + 1*2.99 = 9.98

E, neka mi neko sada objasni to :D

Pre će biti da je lik ipak učio sabiranje u trgovačkoj školi, kao što reče The Lyricist.

2j456qo.jpg

Klimatizovane bus stanice

2jflwgj.jpg

Poslednja izmena:
Heh :wave:

Prilozi

• 0ssa5.jpg
    0ssa5.jpg
    61.6 KB · Pregleda: 389
  • ucbabe-xfxsm.jpg
    ucbabe-xfxsm.jpg
    10.4 KB · Pregleda: 472