Šta je novo?

IT sličice 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mator si, cepa te nostalgija, ko i mene... ;)

raid_thumb.jpg

0000075418.jpg

^ OTO VIII razred:d

Hm.

Eto dokaza da je statua uspela... Hm je ono sto se i trazi od umetnickog dela.

Za Amere je to ipak suvise slojevito. AKo nije povrsno i ako nema banalno poentiranje sad i odmah vec ih iritira.

Ako ono nije banalno, ja ne znam sta je.

Ako ono nije banalno, ja ne znam sta je.

statua je sve samo ne banalna

covek se uci dok je ziv: http://www.vokabular.org/?search=banalan&lang=sr-lat

ako bih hteo da budem surov reko bih da je staua trebala da bude banalna sudeci po proizvodu koji ga je proslavio a ne ovakva kakva je, implicira da je to nesto misticno i duboko. Stiv-a treba slaviti kao biznismena, proizvod mu je,osim sto je prvi po prodaji, uglavnom u donjoj polovini lestvice...i zbog toga jeste statua trebala biti banalnija. Obzirom da je je u pitanju proizvod koji je ostavio takav trag u americi slobodno se moglo ici na spomenik drustvu banalnih vrednosti... na zalost dobise nesto sto ne razumeju a i ne zasluzuju. Ovo je proslavilo samo umetnika svima ostalima bode oci...

Poslednja izmena:
Glupo je raspravljati se o ukusima, s posebno o umetnosti. Umetnost ume da bude precenjena, potcenjena, prosta, kompleksa, kič i iskrena .
Recimo za mene ta statua je krš, a sa druge stane nekome može biti fantastično, ja ne bi dao ni dinar za nju, a nekog je procenjuje na milione.
Umetnost svakog dana sve više i više postaje čudnija

Jel se to JAT ponovio? :D

Ne, to je Al-Kaidin trenazni centar.

Osim ako koristiš linux, tu se redovno desi neka korupcija podataka ako se ne odradi safely remove...

382014112957.jpg

Ne znam zasto,podseti me na MS Update...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno