Šta je novo?

IT sličice 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nisam ga rasklapao skroz, posto sam ga iscistio kompresorom (nisam imao vremena da menjam pastu...) pa se i ne vidi da je cpu cooler bio pun prasincine, toliko da uopste nije bilo prostora za protok vazduha izmedju listica aluminijuma. Inace je to komp na poslu koji sam otvorio juce nakon hoblanja ciglenih podova, ali taj sloj je samo delic posto komp nije otvaran od kada je kupljen (C2D masina), pre nekoliko godina.

MGESpnM.gif

m6fq2nI2MTkg8XLgS_NkYhvqDVp2nYbzDF3i35EIODE=w500-h281

Sa aktuelnom Litijum polimer tehnologijom baterija, mogo bi eventualno da vidi Intro od igrice.

joke-funny-photo-Mouse-recycling.jpg

Evo iz jedne galerije IT horora jedan prilicno domisljat "thereifixedit" inzinjering
tech_support_gore_29.jpg

^
^
Kako je ovaj na 14 slici sa ovog linka uspeo ovako da pokrivi pinove na cpu? :zgran:

ravnomeran pritisak na CPU o'zgor koji je izazvao efekat "kud koji mili moji" usled razlicite gustine delova pojedinacnih pinova odnosno mikro-asimetricnosti istih :)

happens.jpg

Mozda pripada ovoj temi, a mozda ne. U svakom slucaju hteo sam da podelim sa vama. Slika kompa moje devojcice. :d

Eh, kogod je u zivotu otvorio vise od 30 kucista, reci ce ti da ovo nije nista.

U to ne sumnjam. Jer sam video kod drugara kada je sredjivao komp od svoje dobre drugarice. Bio je pa da ne preterujem barem 10x gorem stanju, cak se bila paucina nahvatala okolo i to poprilicno. Ali sam eto ja opet hteo da podelim sa vama jednu IT slicicu. :)

To sto ima daleko gorih primera ni u kom slucaju ne znaci da ti devojci ne treba da prodajes pricu da je njeno kuciste najgore koje si u zivotu video, i da si ga okacio na IT forum gde su se svi iscudjavali kako je tako nesto uopste moguce :d

Malo dlaka tu ima, msm da je fejk :D

Bas ste vickasti. :smash:

Ma ovo sam samo bzvz ovako okacio u IT slicice, ako ne treba da bude tu slobodno brisite. Znam da nije najgore... ;)

Ne znam de da metnem pitanje, pa bi voleo neko da pokusa da mi da logicno objasnjenje:

onaj mali zgad od 150cm i glavom ko basketarom, Stanija, na vise svojih profila navodi izmedju ostalog da je "IT girl" .. ? the fuck ?

https://twitter.com/StanijaAmerika

sta joj to znaci ? ima neka druga skracenica za IT ?

^***** Totalni ?

P.S. Zbog cenzure: Idi*t Totalni...

Ne znam de da metnem pitanje, pa bi voleo neko da pokusa da mi da logicno objasnjenje:

onaj mali zgad od 150cm i glavom ko basketarom, Stanija, na vise svojih profila navodi izmedju ostalog da je "IT girl" .. ? the fuck ?

Samo si se ofirao da pratis staniju na tviteru :d

Izgleda da ona misli da je IT skracenica za inteligenciju. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno