Šta je novo?

IT sličice 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

E, hvala. Nesto sam "zatrokirao" pa se nisam setio da pogledam Wacom :lupko: Inace, jeftinije je nego sto sam mislio :banana:

116268396_ec6fe8ab86_o.jpg

iPad Mortar

ipad-mortar.jpg

Pravi serviser :d

Prilozi

• gggt.JPG
    gggt.JPG
    72.6 KB · Pregleda: 535
2013 - 1.png

Termin phablet zaista postoji, nije u pitanju biser. Phone + tablet = phablet

prodajem laptop, KAO NOV! :d
1381637_517025898379839_2063095530_n.jpg

Ugasiti, staviti u frizider, skinuti Nutelu, pojesti nutelu :d

I?
4k televizori su svuda skupi. Doduše, ovaj je skuplji jedno 40% nego što bi trebalo da bude, verovatno.

To je ta cena:p. Svojevremeno je bio izlozen tv u radnji kod slavije ako se neko seca sa cenom od 3 999 999. Imam negde i sliku:)

TV.jpg

Evo ga :D. Malo je slika krsh ali se vidi cena :D. Ipak je 2.9 milki umesto 3.9 :)

ja sam video,cini mi se,u bigbangu tv od 4miliona i kolko se secam da je bila utakmica lige sampiona Chelsea i Barca ,gde je drogba bio veci od mene uzivo :p

Meni je vise zanimljiv opis tv-a koji je kako se meni cini isto 3D? :D

U Amsterdamu na IBC sajmu sam jos pre dve godine gledao 8K UHD, pa se nisam toliko prepadao koliko je dobra slika itd. Japanska televizija NHK po japanu vec neko vreme pusta UHD rezoluciju. Poenta price je da 4K televizija nije nista spektakularno, da su cene kod nas prepumpane, da samo hoce da naplate medjukorak iako je po sajmovima sve pripremljeno da se u kontribuciji slike pravi korak sa 2K na 8K televiziju, a kod korisnika se naplacuje prvo korak 4K pa 8K slike. Ne znam iskreno cemu poenta sada kupiti u Srbiji 4K televizor i gledati nista na njemu ili pak gledati 2K sadrzaj u najboljem slucaju.

Sto se tice poente, ima nas koji ne gledamo televiziju pa nam nije ni bitno. E sad ko ima novca...

U Amsterdamu na IBC sajmu sam jos pre dve godine gledao 8K UHD, pa se nisam toliko prepadao koliko je dobra slika itd. Japanska televizija NHK po japanu vec neko vreme pusta UHD rezoluciju. Poenta price je da 4K televizija nije nista spektakularno, da su cene kod nas prepumpane, da samo hoce da naplate medjukorak iako je po sajmovima sve pripremljeno da se u kontribuciji slike pravi korak sa 2K na 8K televiziju, a kod korisnika se naplacuje prvo korak 4K pa 8K slike. Ne znam iskreno cemu poenta sada kupiti u Srbiji 4K televizor i gledati nista na njemu ili pak gledati 2K sadrzaj u najboljem slucaju.

Koliko ja znam 2K rezolucija je 2560x1440 a ne FHD tako da se u Srbiji ne može da se iskoristi ni 2K televizor.

+1

Jedina poenta koja može da se postavi je gde je sadržaj.
Molim vas, manite me tih priča šta će to u Srbiji itd...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno