Kakav je kurs prilikom konverzija USD i EUR u RSD? Koja je procedura pri konverziji (ebank aplikacija ili potpisana izjava?)
Kakvi su po pitanju brzine odgovaranja na mejlove, pozive itd?
Kako kad, zavisi od trenutne situacije na trzistu. Obicno je oko 50 para ispod srednjeg ali zna da bude u rasponu od 30 para do 1 dinara ispod srednjeg kursa. Uglavnom postoji broj telefona na koji u svakom trenutku mozes da informises o kupoprodajnom kursu za privredu i eventualno rezervises i cenu pa bih svima preporucio da urade to pre donosenja konacne odluke bilo za otvaranje racuna ili prodaju/kupovinu deviza.
eBank tj. Moja mBanka aplikacija za Android telefone jos uvek nema opciju prodaje deviza tj. menjacnicu pa je potrebno ili odneti licno ili poslati mejlom potpisanu izjavu. Prihvataju i fotografiju napravljenu telefonom, nije neophodno da bude bukvalno skenirana. Bitno je samo zbog potpisa koji treba da bude istovetan onom na kartonu deponovanih potpisa (prilikom otvaranja racuna).
Radno vreme za trgovinu je cini mi se od 9 do 15h, mozda je i duze ali ovo je sigurno. Ne secam se da sam nekada cekao vise od pola sata da se novac pojavi na racunu, iako se to najcesce desi kroz samo par minuta.
Ja licno koristim RaiffeisenOnLine sa smart karticom (dobija se prilikom otvaranja racuna pravnog lica). E sad, moze u browseru ali posto je radjena u Javi (?!), onda tu obicno bude problema i to je gotovo nemoguca misija, pa je bolji izbor instalacija same standalone aplikacije na racunar. Kad se malo naviknete radi fino. Ukoliko bude problema sa instalacijom (a obicno bude jer je radjena u Javi pa ima jos par stvari koje treba instalirati) mnogo je bolje pozvati podrsku gde putem teamviewera zaista brzo podese sve jer im uputstva nisu bas tacna sto i nije za neku pohvalu. Dok je tehnicar instalirao ja sam mu rekao da za moju konfiguraciju u instrukcijama pise da treba drugo nesto da se instalira, on je potvrdio da pise jer niko ne menja uputstva a trebalo bi.
Uglavnom, u aplikaciji postoji opcija Menjacnica i tu se momentalno vrsi prodaja, moguce je videti i kurs. Medjutim, mislim da se moze dobiti bolji kurs pozivom call centra pa se prakticno rezervisu sredstva tj. kurs. Trenutno je u aplikaciji 104.46, ali putem call centra su mi dali 105.1 (srednji je 105.6771 po kursu NBS za danas).
E sad, ni meni to nije bas najjasnije, ali sam obicno dobijao bolji kurs pozivom call centra, mozda prilagode iznosu koji se prodaje pa daju bolju cenu za par k dolara u odnosu na 100-ak dolara. Uglavnom, upravo sam ih zvao da proverim to i rekli su mi da nalog mogu podesiti za trajno bolji kurs koji ce biti i prikazan u aplikaciji ali to kad sledeci put budem pozvao, iz ko zna kog razloga. Moguce da uzimaju u obzir poslovnu istoriju klijenta.
Da li postoji ijedna banka gde se na klik i automatski radi konverzija u RSD, kao za fizička lica? Bez da se nekome šalje zahtev i da se čeka da taj neko ručno klikne dugme na kompjuteru...
Moze u Reiffeisenu putem desktop aplikacije pomenute gore.