Šta je novo?

IT Akademija (gubljenje vremena i para)

Megatrendu vraćena dozvola ža rad.

Dali ima netko tko je zavrsio na IT Akademiji smijer Network Administration? Imao bio par pitanja vezano za predmet "Mrezni serverski servisi"

Pa postavi pitanja ovde,ima dosta mreznjaka.

Ne uspijevam zavrsiti jedan zadatak gdje se radi o kreiranju failovera na DHCP serveru. Zanima me dali ima netko voljan za online instrukcije koje bi platio da mi pokaze nekoliko stvari.

Nisam stručan za tu oblast, ali generalno kad imam tako neki konkretan IT problem, bilo to programiranje ili neki specifičan softver, GPT je bio izuzetno efikasan. Plaćena verzija doduše.

Pa slikaj zadatak, koji je DHCP,itd itd.

Nisam stručan za tu oblast, ali generalno kad imam tako neki konkretan IT problem, bilo to programiranje ili neki specifičan softver, GPT je bio izuzetno efikasan. Plaćena verzija doduše.
Hvala na savjetu, buduci da imam dosta pitanja vezano za ovu temu najvise bi mi odgovarale nekakve online konzultacije, ali hvala svakako na savjetu.

imao sam prilike da vidim predavanja vezana za grafiku,
imam najpočetnije znanje iz fotošopa i na predavanjima nije bilo ništa što nisam znao, znao sam čak i još više
dok npr iz ilustatora nisam znao ništa i to bi mi pomoglo nešto malo za početak pošto je lepo čovek objasni na srpskom

ako su svi kursevi na tom nivou to je čisto bacanje para i vremena. na netu može dosta bolje da se nauči
ako bih poredio za azbukom, od 30 slova ovde su pređena samo prva dva

Nazad
Vrh Dno