Šta je novo?

istripovan windows

vladabgd

Čuven
Učlanjen(a)
19.11.2004
Poena
620
pre dve nedelje komp je pocheo da se ponasha chudno. prvo nece da se upali, pa ako se kojim sluchajem upali nece win da digne kako treba i sve to dok jednom nije skroz prestao da reaguje na power dugme. ok promenim napajanje, probam - radi. hmm lepo.

e sad poshto su na hardu instalirani i xp i 98ica probam prvo 98icu. provtim par testova, programa i sl i sve radi. restartujem komp odaberem xp i on udje u win ali javi da ima problema sa drajverima za grafichku. reinstaliram drajvere i probam neki test za grafichku i sve radi (bez restarta izmedju instalacije drajvera i testa). restartujem komp, ponovo dignem xp i on opet javlja video drivers missing ?? :trust: :trust:

i da ne duzim svaki put kad instaliram drajvere sve radi ok dok sledeci put ne restartujem komp (nakon chega trazi opet drajvere). da li neko ima ideju shta je problem ?

evo vec 5-6 dana instaliram drajvere pri svakom dizanju sistema 😀 😀 (mislim meni nije problem ali treba burazeru objasniti shta, kako a da pritom ne sye*e neshto josh vishe) 🙂 naravno opcija reinstaliranja windowsa ne dolazi u obzir (bar za sada. inache ne bih ni pitao da mi je lakshe da instaliram win).

Epa onda ti nema pomoci.Kao sto vidim i sam znas sta treba da radis a ako ne onda... I ja sam imao instalaciju 2 god staru dok nisam promenio konfig. I od tada napravim ti ja jedan DVD sa svim programcicima i onda za nekih sat i kusur vremena napravim ti ponovo sve sto mi treba.

ma jest ali to bi onda bila vec chetvrta instalacija xp-a na tom hardu (ono kad se pojavi da odaberem na koju instalaciju cu da se logujem vec postoji tri winxp-a 😀 ). svaki put kad mi tresne win ja samo reinstall i sve radi za nekih 1-2 sata. ali sad sam ga taman lepo utego i sve je bilo cakum pakum pa mi se zato ne radi reinstalacija pogotovu shto win super radi kad instaliram proklete drajvere (do sledeceg restarta).

Poslednja izmena:
>

Pa mozda ti se to i dogadja sto si samo treskao reinstall.

Probaj da deinstaliras sve drajvere koji ti prave problem,
pa da registry skeniras sa nekim prigodnim alatom za
popravku istog, pa onda ponovo stavi drajvere.

Ako to ne pomogne, onda ti nema druge
do ponovne instalacije winblowsa.
(NE reinstall, vec clean install)

Ako se i tada situacija ponovi, onda
postoji mogucnost da imas neki hw problem.

>

>

pa pod reintal sam u stvari mislio nova instalacija inache ne bi bilo toliko (trenutno tri) vec bi ishle jedne preko drugih. probacu da iskeniram registry mada sam vec probao to dodushe sa nekim starim reg mechanicom...

problem prave samo drajveri za grafichku dakle ne svi nego samo oni.

pa mozda ti je taj mechanic napravio dzumbus u bazi... Vidi ako si napravio neki regbackup, pa probaj. Meni je jednom reg.mechanic napravio toliko ****** u win-u da sam morao da ga reinstaliram. Od tada koristim provereni system mechanic 5a i nemam nikakvih problema

ne nije i pre pushtanja registy mechanica win je isto zezao.

Epa peijatelju bas si tvrdoglav.Pa do sada si mogo vec da uradis novu instalaciju.Izvini ali ja te uopste ne razumem.Ako imas nesto bitno na kompu,a ti onda narezi i brisi bre celu particiju i to ti je to .Pa niko ti drugacije ne moze reci.Ej tri puta reinstal?????

Nazad
Vrh Dno