D
Deleted member 200002
Guest
Kakav 'flashback' 😍
Beograd ❤️
Nedostaje mi, ali se vraćam uskoro , nadam se, valjda
Beograd ❤️
Nedostaje mi, ali se vraćam uskoro , nadam se, valjda
Slikano je sa jedne od ove dve pozicije.ovo mi se cini da je snimano sa strane Tošinog bunara , fale 2 osmospratnice , vidi se njihovo gradiliste , bar tako mislim tu sam ziveo 8 god u toj osmospratnici koja je bila paralelna sa garnizonom ambulantom
Final remasterVojnici u Krivoj Čaršiji, Svilajnac oko 1970.
Original i Remaster
Za one koji nisu pratili temu, "Када су 1911. године Теразије реконструисане у трг према пројекту француског архитекте Едуара Лежеа (Edward Léger), Теразијска чесма је премештена у порту топчидерске цркве Светих Петра и Павла. Ту је остала све до 1975. године као споменик, јер није била повезана на водоводни систем, те није ни радила."Topčiderska česma razglednica
Pogledajte prilog 351118
Od ovih zgrada ne moze nijedna da se prepozna... po racvanju ulica, tramvaj ide u Svetog Save, polulevo je Makenzijeva, dole sredina je tenda kafane u Kralja Milana.
Koji mesec pre nego što sam se uselio. Kako je koji sprat završavan, tako je i useljen i pre nego je cela zgrada završena. U nekima ni lift nije radio.Novi Beograd 1978.
![]()
Takođe Novi Beograd ali 1962. godine
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari