Zaboravih reci da sam u medjuvremenu, posto mu je svakako bilo "vreme" (mada moram ovde da pohvalim win 7 zaista, nisam ga reinstalirao jedno 2.5 godine, a nisam morao ni sada nego je bilo vise iz te stare navike) reinstalirao win, flash nemam instaliran jer mi puca download na 47 posto svaki put ali se i dalje sve ovo desava ...
Kada sa rutera recimo pingujem b92.net dobijem 4 dropa, onda odem na sajt pa ga otvori, pa kliknem na vest pa ucita samo naslov i kaze da je gotovo, pa onda posle 5 refreshova ili pola sata kasnije otvori kako treba, i tako kako se ponasa sa b92, tako se ponasa i sa ostatkom interneta, nesto otvara bez problema, nesto se vuce po 3 sata ako u medjuvremenu ne zatvorim tab ... bas ne mogu ni za glavu ni za rep da uhvatim sta se desava ...
Sve je pocelo kad je drugar dosao kod mene na par dana i on i ja smo koristili net normalno, i onda je pocelo da koci i meni i njemu, reko do torrenta je pa ugasim, isti problemi i dalje i kod mene i kod njega, on ode, ja reinstaliram win, nemam nista na njemu prvi put sam ga upalio, a i dalje imam isti problem, ruter sam resetovao na factory settings, i dalje isto ...