Šta je novo?

Ispraznite džepove :)

Ja u dzepovima ne nosim nista , imam malu torbicu - kako je ja zovem pederusu , ali me sramota slikat sta ima unutra , od nalaza ,preko zelenog kartona , pa i kondoma , nozic jako mali , ali posto vec uvodite sta se ne smije slikavat ,bolje da batalim ...

Ovo je ono sto stvarno nosim svaki dan(sat nekad nosim u dzepu jer mi dosadi na ruci, pa je zato na slici:))
DSC00171.JPG

A ovo je cisto da pariramo Amerima :D

Prilozi

• DSC00169.JPG
    DSC00169.JPG
    541.9 KB · Pregleda: 188
  • DSC00170.JPG
    DSC00170.JPG
    552.5 KB · Pregleda: 172
Poslednja izmena:
Ljudi zasto nosite te nozeve, nozice... Al ozbiljno, sta ce vam?

@Lucky82
Imas stamparsku gresku, ubacili su ti "L" u "Fight" :)

Kako bre niko nema otvarač za pivo? :D

Ovo je ono sto stvarno nosim svaki dan(sat nekad nosim u dzepu jer mi dosadi na ruci, pa je zato na slici:))
Pogledajte prilog 95260

A ovo je cisto da pariramo Amerima :D

Bilo je pitanje trenutka...evo ja ovo nosim kad sam u sorcu
summercarry.jpg

A kad sam u pantalonama, onda moze vise da stane
citycary.jpg

Au covece u sta se ovo pretvorilo.. :) Brisite ovo sa arsenalima, inace je sama tema glupa al bar da ostane neki smisao

Prilozi

• Slika637.jpg
    Slika637.jpg
    228.7 KB · Pregleda: 185
  • Slika640.jpg
    Slika640.jpg
    219.5 KB · Pregleda: 164
  • Slika641.jpg
    Slika641.jpg
    215.5 KB · Pregleda: 162
Poslednja izmena:
Ima i iskusnijih koji su naučili pivo da otvore i upaljačem. :)
On topic: u džepovima su mobilni, novčanik, ključevi i cigare. Često i pakovanje papirnatih maramica.

Uvek nosim pare, maramice (obične zewa), žvake, telefon, ključeve, jedan kafetin, i slušalice većinu vremena.

Poslednja izmena:
Za iskusnog pivopiju otvarač je potpuno nevažna stvar :d

Kod mene u džepovima budu lični dokumenti, novčanik, žvake, papirne maramice, fleš i mobilni. Ponekad se zadese i slušalice.

1.jpgImam i ja nozic:d

Poslednja izmena:
Telefon, kljucevi (minijaturni nozic i grickalica za nokte), maramice, upaljac, cigarete, zeleni orbit, novcanik (hanzaplast i kafetin), ponekad slusalice.

U džepovima ništa ne nosim, jer gde bi nosio 2 telefona, žvake, cigare (nekad i dve kutije, kad je prva pri kraju) , upaljač, dokumenta, pare, slušalice, naočare (za sunce), a sat nosim na ruci :)

Sve to u torbicu preko ramena i vozi ;)

'Ebote niko bez noza:). Racunate nacicete neko drvo uz put da deljete:)?

'Ebote niko bez noza:). Racunate nacicete neko drvo uz put da deljete:)?

Jok, nego 100x mi se desilo da trebam nesto da otvorim, presecem sto je mnogo lakse uraditi sa malim nozicem (ovaj moj ima ostricu 20-25mm) nego kljucem, noktima ili zubima. :)

d4c84113-3042-0355.jpg

Poslednja izmena:
Da ali kad izadjes leti ko jos nosi torbicu? Dokumenta ostavim u autu, a ovo sa slike i telefon u dzepove:)
Inace moj nozic ima oko 5cm ostricu, hawkbill tip(kandza), najbolje za tako malu duzinu....a i hanibal lektor nosi slican, samo dosta skuplji model:D

Poslednja izmena:
@nikolaf7 zamisli kako bi bilo sve nabudzeno da nosim leti (šorc kao što se i nosi :D) sve to u džepovima ;)

A dokumenta kakve sam kurate sreće ima da pandur naleti na mene i traži mi ličnu :)

Ja dokumenta vec 10 godina u Bg ne nosim, kad mi traze na ulici(jednom u 2god) kazem u autu su i to je to, nikad nisam morao da idem po njih

Sto se tice nosenja kargo bermude su top za to:), ali i uske bermude ili farmerice imaju dovoljno mjesta za pare, SGS2, zvake, kljuceve, upaljac,(cigare mozes u ruci, a naocare zataknes za kragnu) ako se naviknes.....jer torbicu nosim samo kad sam motorom u gradu, ili zbog nekog posla moram da vucem dodatne stvari

Poslednja izmena:
Cargo pantalone-bermude zaista najbolja stvar, potvrdjujem. Sve staje, ruke slobodne i ne treba torbica:)

Ma ne vredi sve mi smeta kad mi je tako po džepovima :)

Nasi dzepovi su vec ispraznjeni, tako da nista nije ostalo za pokazivanje. :)

Ja u džepu samo Galaxy nexus.
Sve ostalo ide u messenger bag sa laptopom. Naravno i otvarač za pivo.

Ja u dzepu nosim samo platnenu maramicu! A sve ostalo ide u torbicu ( dva telefona novcanik i kljucevi razni )

Nazad
Vrh Dno