Šta je novo?

Ispala !!!!!!!!! Paznja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

djolez

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
319
Ne znam da li sam ovde dobro postovao ali sercovao i ne mogu da nadjem original thread "ispala" tako da molim ako ga i dalje ima prebacite ovo tamo.Postujem da kazem da me ispalio forumas "Sarmica",narucio u Avgustu robu u vrednosti od 250 evra a posto zivi u SM nije dao nikakvu kaparu.Navodno 17-og Septembra je trebao da ide na Exkurziju i ako stigne roba pre toga da mu posaljem.Roba stigla 12-og i ja poslao isti dan.13-og roba stigla City-jem u njegovu kucu i 14-og je vracena za Beograd.Kurir mi rece da mu je Marko (Sarmica) rekao da nije nista narucio i da nece nista da plati (morao sam da platim 300 din.).Posle toga ga zovem na mobilni i nije dostupan,saljem mu PM i nikakav odgovor.Kad jedan dan (oko 27-og Oktobra) uhvatim ga da postuje na forumu,opet PM i dalje ne bude odgovor :mad: :-devil-:
Nakon 3-4 dana odgovori on i kaze kao potrosio sve pare na exkurziji i da ga cekam jos neko vreme da skupi pare,a za skandal sa City-jem kao nije on bio kuci i kurir zatekao njegovu kevu a zena nije znala o cemu se radi i nije primila posiljku.Na kraju prolaze dani a njega nigde da se javi,sramota ziva.Nadjem ja njegov kucni broj preko telekom-a i zovem ga kuci.On se prepao i izmislio kao tu su mu neki gosti i tako to pa da se cujemo kasnije malo i ja mu kazem da on zove mene i da moramo resiti situaciju odmah.Kad me nazvao trazio je jos vremena da skupi kintu i ja mu rekao da ima vremena do Srede i da mora da mi javi u Sredu pre podne da je OK da mu posaljem po drugi put paket.Tip se ne javi a jos gore zovem ja njega na mobilni kad ono zenski glas,ostavio mobilni kod kuce da se javi njegova keva,neverovatno za momka koji ima 18 godina.Lepo trazim Marka a ona Marko nije tu ko ga trazi,Marko nema para,nije uzeo robu itd.Kao satro on je detence ludo,ne zna sta prica,odlican djak i tako te gluposti.Predlazem da se preduzme nesto u vezi njega,mozda zabrana pristupu Market subforuma ili cak celokupnog sajta.Upozoravam clanove forume da ne treba se nista dogovarati sa userom Sarmica jer kako kaze njegova mama on je :banana:dete i menja svoje misljenje svaki cas !!!!:smash:

@djolez
Od tad vise ne jedes sarme.:)

Poslednja izmena:
Sa djolezom ocigledno nema zezanja.. :D

Ne znam ko je gori: neozbiljni i luckasti Sarma boy il Djolez što straši ljude na fon :smoke:

Канда ће овде катанац да ради само тако. Нема шта бенч да решава проблеме са трансакцијама које се овде никога не тичу. Продаја на тај начин је као што знаш непоуздана и ако се нађе неко незрео/неозбиљан као тај лик онда можеш само да га мрзиш.

Nazalost djolez neodgovornih ljudi uvek ima i pojma nemas koliko mi je zao sto se i ovde pojavljuje veliki broj njih! Znam kako ti je jer sam i ja prosao par puta kroz tako nesto i zaista nebih voleo da se to ikome vise desi. Ono sto je prednost u tvom slucaju je sto si ti trgovac i verovatno ces pre ili kasnije prodati tu robu i neces biti na nekom drastičnom gubitku, ali to niukom slučaju nije opravdanje za neodgovoran postupak klinca. Svakim danom sve više uvidjam da netreba trgovati ni sa kim koga lično nisi upoznao ili do tada bar nisi imao neki dil koji je prosao kako treba.

I nekontam više ljudi dokle cete da ga prozivate kao nokija. Ako je on i ako imate dokaze za to, banujte ga, ako nemate, mislim da nije uredu više terati ovako.

Poslednja izmena:
Nista drugo se nije moglo ni ocekivati od osamnaestogodisnjeg mitrovcanina :S:.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno