Šta je novo?

ISP blokira torrente. pomoc

Пошто је ово данас изашло хтео бих ако може неко да ме упути на неки setup VPN-a и ако може неки guide.

Koliko ja znam, u Germaniji nema skidanja piraterije, tj. retko kome pada na pamet, zato što ti momentalno sledi kazna - da, da, veliki brat te gleda 24/7 i snima, pa ako nešto nije kako treba mora preventivno da to pošalje drugovima organima koji onda idu i apse😀 Malo karikiram, ali je u biti ovako.
Uostalom neka potvrdi/demantuje neko ko tamo živi.

Pa sve to oko policije na vratima sam SIGURAN 100 % da je apsolutno tačno. Politika na univerzitetima je oštra, ali kod priovatnih korisnika ne kuca ti policija odmah na vrata nego dobiješ lepo jedan BELI KOVERAT za nekih 5 do 7 dana od momenta kad si skinuo nelegalan sadržaj sa torenta. I u tom kovertu sve piše, a moraš da platiš kaznu od MINIMUM 960 evra, a u nekim slučajevima kazna ide i preko 2000 evra. Što zavisi od toga koliko si skinuo i koliko je poznat taj materijal koji si skinuo.

Ne govorim ovo iz ličnog iskustva ali ovo mogu POUZDANO da vam tvrdim da je tako.

E sad, što se klasičnog skidanja piraterije sa sajtova tiče, dakle ne sa torenta, tu već nisam čuo da je bilo kažnjavanja. Zato ovde u Nemačkoj ljudi izuzetno oprezno koriste torente a više skidaju muziku i filmove klasičnim načinom sa nekoliko linkova.

Savet : Pamet u glavu da ne žestoko nastradaš. Portugal nije toliko pravna država kao što je to Nemačka, verovatno se to tu više toleriše. Ali ja se ne bih puno s njima šalio da sam na tvom mestu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno