Šta je novo?

Iskustvo sa R9500 128MB

DusaN

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
825
Uzeo sam od jednog od istaknutijih clanova foruma HIS R9500 (nonpro) 128MB i evo jedva sam je namestio da radi. Nije htela da se upali masina, samo se zavrte svi ventilatori i lampice i diode zasvetle i odmah se sve ugasi. I tako sve dok nisam zamenio Enermax 350W sa JNCom od 250W. Jednostavno kartica nije htela da se upali dok je bila povezana na Enermaxa. Ispada da je JNC jos i dobro napajanje.
Inace sto se tice same kartice i njenog rada, odlicno. Doduse nisam jos probao neku zahtevniju igru ili 3Dmark '01 ili '03, ali sam zapazio jednu zanimljivost. Sandra 2003pro, u OpenGL odeljku prijavljuje za multitexturing - 8 units. Da li to znaci da je ukljuceno svih osam pipelineova ili se sandra nesto utripovala?
Evo slike iz sandre u attachu

Taj podatak vezan je za broj textura po prolazu i on bi trebao da je tacan. Kod mene pise 6 sto je OK za R9000Pro.

Skiniriva tuner-najnoviji i u njemu imash patch za3.2 catalyst koji ce ti omoguciti da otkljuchash osam pajplajnova. Ja imam istu graf., i mogu da kazem da sam zadovoljan.

Evo kako je kod mene..

Da li bi mogli oni koji imaju Radeon9500/9700 da mi kazu koje napajanje koriste, sa kojim radi bez problema, sa kojim uz neke problema. Cisto da vidim sta da uzmem, za sada mi je najblizi DTK, kakva su iskustva sa tim napajanjima?

Vrh Dno