Uzeo sam od jednog od istaknutijih clanova foruma HIS R9500 (nonpro) 128MB i evo jedva sam je namestio da radi. Nije htela da se upali masina, samo se zavrte svi ventilatori i lampice i diode zasvetle i odmah se sve ugasi. I tako sve dok nisam zamenio Enermax 350W sa JNCom od 250W. Jednostavno kartica nije htela da se upali dok je bila povezana na Enermaxa. Ispada da je JNC jos i dobro napajanje.
Inace sto se tice same kartice i njenog rada, odlicno. Doduse nisam jos probao neku zahtevniju igru ili 3Dmark '01 ili '03, ali sam zapazio jednu zanimljivost. Sandra 2003pro, u OpenGL odeljku prijavljuje za multitexturing - 8 units. Da li to znaci da je ukljuceno svih osam pipelineova ili se sandra nesto utripovala?
Evo slike iz sandre u attachu
Inace sto se tice same kartice i njenog rada, odlicno. Doduse nisam jos probao neku zahtevniju igru ili 3Dmark '01 ili '03, ali sam zapazio jednu zanimljivost. Sandra 2003pro, u OpenGL odeljku prijavljuje za multitexturing - 8 units. Da li to znaci da je ukljuceno svih osam pipelineova ili se sandra nesto utripovala?
Evo slike iz sandre u attachu