Šta je novo?

Iskustva za multimedijalnim kursevima ?!

MiGdataTeam

Cenjen
Učlanjen(a)
03.02.2014
Poena
159
Kakva su vasa misljenja vezana za recimo on-line kurseve i pripreme za sertifikaciju koje nude CBT nuggets, Trainsignal ili TestOut aplikacije?

Da li su od velike pomoci obzirom da su u pitanju pisani materijal kombinovan sa video predavanjima i simulacijama okruzenja poznatih trening centara?

Pored dodatne kvalitetne literature (na srpskom, prevodi bestselera), mogu li biti korisni u konkretnom resavanju problema i implementacijama u praksi?

Hvala

meni su dosta pomogli za neke stvari ali, kao sto si pitao, nigde nece biti opisane tzv troubleshoting situacije. odlicni su za upoznavanje i razumevanje materije koja te zanima ali sto se tice realnih situacija to ne..makar ovo sto sam ja gledao (win server 2008, 2012, vmware). mozda su neka druga it poglavlja odradili kako tebi treba.

Poslednja izmena:
Da za trouble znam da retko koji obradjuje mada ima i to. Glavno da se iz tih materijala iz knjiga i video predavanja moze ukapirati materija kasnije za posao

Hvala

Imas free kurseve po jutjubu i isto to mozes da naucuis cak i vise... potpuno je besmisleno davati novce za onlajn kurseve... ako zaista zelis nesto da naucis jutjub ti je vise nego dovoljan za to...

Vrh Dno