Šta je novo?

Iskustva sa Trust napajanjima???

imam Trust PW-5500 570W PRO PFC nekih 40 dana i zadovoljan sam.
napajanje je tesko, lepo izgleda, tiho je i radi ok. za mesec-dva treba da iz amerike dobijem FrozenCPU Virtual-Hideout.net Special Edition ATX 2.0 Power Supply Tester (20/24 pin ATX, SATA, P4, Xeon, PCI-E, Floppy, 4 pin) pa cu ga testirati da vidim sta tester kaze. Napajanje sigurno nije extra ali za te pare je odlicno.
A sto se tice drugih trust-ovih proizvoda imam gamers pack 6200, u koji idu sluske i opticki mis gm4200 i prezadovoljan sam.

Trust - sve pohvale. JEFTINO > KVALITETNO
Imao sam njihovo napajanje u kompu - nikad problem
imao sam njihov adapter/punjac za neki compaq i FS laptopove - nikad problem
imao sam njihov laserski mis - odlicno lezi u ruci,kvalitetan padao milion puta nije se ni ogulio

tako da zasad sve pohvale...

preterujete Trust veoma sara sa kvalitetom
- zicana tastatura ~2 godine jos dobro radi
- bezicni komplet jedan od skupljih tastatura TEZAK skart, Ecs oce da zaglavi a desi se da neki taster ne reaguje bas uvek
Ja takvoj firmi za PSU ili UPS ne bi verovao , nije to tastatura ili mis

mozda si u pravu ,za ups ipak treba biti malo izbirljiviji i ne stedeti.slazem se

Sad ja ispadoh budala što sam dao 140e(pre 1 godinu) za ovog mog tagana

Trebao si da kupis 8 TRUST napajanja :D i da razmisljas da li ce sve zivo da ti izgori prilikom prvog manjeg problema ;)

Dva puta sam se za"*** sa tim Trust-om (digitalac i neki bezicni set tastatura i mis) sto se aparata tice uradio je nekih 1000 fotki pre nego sto poce da pojavljuje neku mrlju na fotkama, a sto se tice seta samo sam tastaturu koristio (mis je bio uzasnog kvaliteta) neko vreme dok ne kupih genius .

Moje misljenje je da je to prevarantska firma

Sad ja ispadoh budala što sam dao 140e(pre 1 godinu) za ovog mog tagana

Ti volis tvog Tagana-tvog Dragana , pa zasto da ne potrosis koji evro na stvari koje volis , bolje to nego da si spiskao lovu na poker aparatu.

Nazad
Vrh Dno