Šta je novo?

Iskustva sa lucent agere 56k v92 soft modemom

Spils

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2003
Poena
619
kako shto naslov kazhe, hocu da uzmem ovaj modem, shta mislite o njemu , ja mislim da je najbolji modem u klasi do 40 eura otprilike, ko ga ima i kako je zadovoljan?

Sa pravim drajverima tebalo bi da radi kako treba, kod sestre sam imao problem sa verzijom 2.1.11 (nije hteo da okrene broj provajdera) nakon instalacije novije verzije drajvera 2.1.19 proradio je iz prve.

los izbor bar se meni tako pokazao a ja sam na centrali sa 3.......
imas za nekih 20 evra u beogradu US Robotic OEM 56k, koji odlivcno radi, drzi vezu i ima drajvere za 98, me i XP. moja preporuka.

p.s. ako ti treba info gde da ga kupis -> PM

Aman ljudi, koliko puta treba...ma necu da se nerviram... :rolleyes:

Kao prvo ovakvih pitanja i thread-ova ima mali milion na forumu, da si se samo malo potrudio da potrazis...

Kao drugo Lucent/Agere nije modem vec cip, tako da na domacem trzistu imas mali milion razlicitih tkz. "Lucent/Agere" modema - i odlicnih i losih, tako da je pitanje besmisleno...

Kao trece, mali milion puta smo ponovili i potvdili da se svaki modem na svakoj centrali, cak na svakoj pojedinacvnoj liniji jedne iste centrale moze pokazati drugacije...tako da apsolutno nema pravila kako ce koji modem kod nekoga reagovati, pa je svaka diskusija o kvalitetu i iskustvima besmislena i svodi se na puko nabrajanje licnih primera i licnih iskustava koja, iako u principu tacna, ne sluze nicemu jer ce garantovano da se javi neko sa nekim suprotnim primerom i iskustvom...

Nerado ostavljam ova thread otvorenim... :(

probaj US robotics neces zazaliti...

HAL je napisao(la):
Sa pravim drajverima tebalo bi da radi kako treba, kod sestre sam imao problem sa verzijom 2.1.11 (nije hteo da okrene broj provajdera) nakon instalacije novije verzije drajvera 2.1.19 proradio je iz prve.
Mozes li da mi das adresu sa koje si skinuo drajvere ili da mi posaljes drajvere na [email protected]
Unapred hvala

Vrh Dno