Šta je novo?

Iskljucivanje Automatic updates?

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
XP pro... kako iskljuciti ovu napas's ? :crash:

contol panel\system\kartica automatic updates\turn off automatic updates
ako hoćeš ,možeš da potpuno isključiš ovaj servis. kucaš u run "services.msc" nađeš automatic updates i izabereš za startup type, manual ili disabled.

A može i ovako: desni klik mišem na My Computer, Properties, Automatic updates, Turn off Automatic updates.

Treba, treba!!! Ako baš i hoće može s' vremene na vreme sam da skine zakrpe sa njihovog sajta, mada ja mislim da za tim nema potrebe.

stopiraj "background intelligence transfer service" obavezno /services.msc/

Dajte bre ljudi, kakvo iskljucivanje, jeste vi normalni, upravo te zakrpe cine sistem imunim na neke od najzajebanijjih virusa, i obavezno ih treba skidati. Narocito one koji su se pojavili posle SP2 posto oni nisu u njega integrisani. Mislim, da nisu potrebni Redmond se ne bi ni patio da ih pravi, jel tako?

Ja ga drzim iskljucenim, a cim se zakrpe pojave na Windows Update, pojave se i na http://www.softwarepatch.com, pa ih lijepo skinem odatle, i to je jos bolje, narocito ako treba da se instaliraju na vise kompjutera.

Da,ali fora je da isključiš Automatic updates i sam da biraš kad ćeš i šta da instaliraš.

Ako disableuješ automatic updates i BITS može da se desi da windows update sajt ne radi, odnosno da ti baca grešku
Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. The necessary service "Automatic Updates" (WUAUSERV) is not started or Background Intelligent Transfer Service (BITS) is disabled. Error 0x8DDD0018

A pazi trecu foru: Koristis P1 na cemu nema nista sem win-a i browser-a i boli te za sve.

Odosmo u krajnost
najjednostavnije je onda da NE koristis P1 na kom nema nista
i ne surfujes i apsolutno te zabole za viruse i zakrpe

Dobro, ja sam samo naveo trecu mogucnost.
To je vec cetvrta 🙂

Nazad
Vrh Dno