Šta je novo?

Ishrana, trening, fitnes (borba protiv sedenja za ljude iz IT-a)

Meni je ovo extra, ako mi se jede hleb.
a47414614aa38430b0ac4a238ba10500.jpg
4fd2f284d42111d445957438126a1b11.jpg

Poslednja izmena:
Libanski/arapski hleb.

Beduini ga peku na susenoj kamiljoj balegi. istim štapom okreće hleb i dzara vatru :)

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Dezinfikuje stap :d

Meni kvasac ne odgovara (malo mogu da podnesem), pa bi mi ovaj hleb bas dobro dosao, sa integralnim/ili pravim crnim brasnom. :D

Meni je ovo extra, ako mi se jede hleb.
a47414614aa38430b0ac4a238ba10500.jpg
4fd2f284d42111d445957438126a1b11.jpg
Meni je ekstra pljeskavica kad mi se jede meso, burek kad mi se jede testo i eurokrem kad mi se jede slatko...

Zašto nisi slikao nutritivnu tabelu i sastoje koji ulaze u sastav?
Ukoliko to nije zadovoljavajuće, vraćamo se na moju prvu rečenicu (šta ko voli da jede) i odosmo daleko od cilja ove teme.

Poenta je da mi ne paše običan hleb, nadima me.
Po stoti put: nisam profi koji ide na binu da se steže i grči u gaćama.

Migranti ga peku u košutnjaku na onim mestima predvidjenim za kotlićanje sto su postavili iza Golfa i na jos dva mesta. Mozda nije isti verovatno neka varijacija

Poenta je da mi ne paše običan hleb, nadima me.
Po stoti put: nisam profi koji ide na binu da se steže i grči u gaćama.
To je razlog više da gledaš ono što sam naveo kako bi znao šta ti pravi problem, pa izbegavao samo to, a ne cele namirnice ;)

P.S. Niko se u ovoj temi ne steže i grči u gaćama.

Tom koji se "steze i grci" u gacama " ili "guta hemiju" 10 puta je manji problem da pojede beli hlep od rekreativnog vezbaca tako da ako se "stezes i grcih u gacama" sigurno vec znas koliko cega smes.
Rekreativci koji se ne "stezu i grce" (lol kolko retardrano zvuci) treba da paze na nutrivne tabele i sta unose.

Ne treba posevetiti zivot ishrani i paziti na svaki gram, ali jesti beli hleb, hamburger i burek (meni su te 3 stvari jednake, mada prva mi je najgora) i reci : Sta me briga nisam profi nisam na bini ne neosim gace, nema svrhe onda uopste diskutovati o ishrani/treningu.

Poslednja izmena:
Niko nije odgovorio prošli put, pa da pitam opet - šta mislite o Tonusu? Ja ga jedem za doručak i po jedno parče uz ručak i večeru, ne nadima me kao beli hleb.

Niko nije odgovorio prošli put, pa da pitam opet - šta mislite o Tonusu? Ja ga jedem za doručak i po jedno parče uz ručak i večeru, ne nadima me kao beli hleb.
Ima više vrsta, generalno, bolji je od ostalih, pravljen od integralnog brašna.
Vrati se na moj post o vrstama hleba pa uzmi i to u obzir.

Vas koje hleb nadima, jel ste poredili istu količinu hleba onog koji vas nadima sa istom količinom onog koji vas ne nadima?
- Malo mi je neverovatno da vas toliko ovde ima problema, pa sumnjam da količina tu igra presudnu ulogu (poređenje vekne belog sa parčetom tonus/intrgtalnog/lebanskog...).

Sigurno je i do toga, Tonusa pojedem malo, a belog hleba i testa mogu da strpam jako puno u stomak za jedan obrok. :D

Ja ima neko da preporuci dobrog fizijatra/ortopeda jer je Banjica opet covid bolnica.
Vucem povredu levog zgloba sake od februara i ume da zaboli pri nekom pokretu. Isao sam na 15 terapija laser+struja i tri injekcije diklofena i nista. Pio sam colafit kockice i jos neke lekove + sad pijem vitamine. Uradio sam MR gde se vidi da nije nista ozbiljno, ali opet nikako da prodje. Da odem sa tim snimkom i izvestajem/tumacenjem da neko pogleda.
Sumnjam da sam povredio vezbom za podlaktice slicna kao na snimku samo su mi ruke bile spustene pored tela i ja sam agresivnije rotirao.

https://youtu.be/wPjNN_aG544

Ne mogu da treniram, a izgubio sam dosta na kilazi (oko 14kg) sto zbog lezanja u bolnici zbog covida sto zbog nerviranja itd...

Poslednja izmena:
I meni treba neki fizijatar za desno rame. Povredio sam se tačno na delu koji rotira i jako slabo mogu da radim vežbe koje gađaju taj deo a Boga mi vučem to već godinu dana. Malo prođe, pa bude ok, pa opet isto. Konstantno neke upale, ali kako treniram 4 puta u toku nedelje, ne mogu a da uključim barem jednu vežbu u toku treninga. Da li možda neko koristi Orthomol sport od ekipe? Ja sam čuo samo reči hvale za njega, pa posle Olimp Whey proteina uzimam njega.

Aj okreni pozadi da vidimo vrednosti :).

Sta znam svi ga hvale a meni baas prija, tonus i ostale ne priznajem jer smatram da su samo izreklamirani, eventualno malo zdraviji od belog
c7520d17dbe0e45c499988075a5a6264.jpg

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Pa po ovim vrednostima je super. Maxi tost je isto dobar. Gledam da izbegnem što više hleba mogu, jer sam skinuo 30kg za nekih 5 meseci.

Svaka cast! Probaj ovaj odusevices se, cuvaj ga u frizideru , dosta pomaze u dijeti jer je bogat vlaknima i proteinima... i jeftin je tipa 160 dinara a mozes 5 dana da ga jedes sam

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Nisam se ničega odrekao. Smanjio jesam sve, ali ničega se nisam odrekao, mada kardio ubijam. Svaki trening mi je kardio, trčanje, 6km ili pola sata na početku treninga. Nakon toga ide standardan trening, i prija. Probaću ovo kada budem imao čit ;).

I meni treba neki fizijatar za desno rame. Povredio sam se tačno na delu koji rotira i jako slabo mogu da radim vežbe koje gađaju taj deo a Boga mi vučem to već godinu dana. Malo prođe, pa bude ok, pa opet isto. Konstantno neke upale, ali kako treniram 4 puta u toku nedelje, ne mogu a da uključim barem jednu vežbu u toku treninga. Da li možda neko koristi Orthomol sport od ekipe? Ja sam čuo samo reči hvale za njega, pa posle Olimp Whey proteina uzimam njega.
Jesi isao negde?
Mene jos uvek boli. Imam snimak i izvestaj sa MR, ali ne znam gde da idem sa tom dokumentacijom. Da li je bolje kod ortopeda ili fizijatra.

Kod dobrog ortopeda.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Kod dobrog ortopeda.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Jel imas nekog za preporuciti? Moze i na pp.
Ja nemam pojma gde da idem. Bio sam u drzavnoj u Krivolackoj kod fizijatra, sportskog lekara i kod privatnog fizijatra. Na tri mesta. Primao terapije, pio lekove i opet je problem tu. Banjica je trenutno zatvorena i ko zna kad ce opet biti u funkciji.

Jel imas nekog za preporuciti? Moze i na pp.
Ja nemam pojma gde da idem. Bio sam u drzavnoj u Krivolackoj kod fizijatra, sportskog lekara i kod privatnog fizijatra. Na tri mesta. Primao terapije, pio lekove i opet je problem tu. Banjica je trenutno zatvorena i ko zna kad ce opet biti u funkciji.

Meni je radio operaciju kolena mister dolar sa banjice, Zoran Ganic.Sad da li je stucnjak za rame nisam siguran.Imas na banjici sto rade ramena.

Miroslav Milankov iz Novog Sada ti je isto dobar za kolena mnogi sportisti idu kod njega pod noz.Za rame nisam siguran da li radi ali verovatno znaju da odrede dijagnozu.Probaj da nadjes njihove mailove pa posalji snimak.Ganic mislim da ga ima i na stetoskopu.

Poslednja izmena:
Meni je radio operaciju kolena mister dolar sa banjice, Zoran Ganic.Sad da li je stucnjak za rame nisam siguran.Imas na banjici sto rade ramena.

Miroslav Milankov iz Novog Sada ti je isto dobar za kolena mnogi sportisti idu kod njega pod noz.Za rame nisam siguran da li radi ali verovatno znaju da odrede dijagnozu.Probaj da nadjes njihove mailove pa posalji snimak.Ganic mislim da ga ima i na stetoskopu.
E pa nije rame upitanju vec zglob sake leve ruke.
Sad nema sanse nigde u drzavnoj jer su skoro sve kovid.
Sad guglam taj stetoskom. Jel stvarno moze da se postavi pitanje odredjenom doktoru ili da se nekako kontaktira? Vidim da to moze samo ne znam da li zaista oni odgovaraju ili je neko zaduzen za to. Malo mi cudno da imaju vremena za to.

Nazad
Vrh Dno