nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Libanski/arapski hleb.
Meni je ekstra pljeskavica kad mi se jede meso, burek kad mi se jede testo i eurokrem kad mi se jede slatko...Meni je ovo extra, ako mi se jede hleb.![]()
![]()
To je razlog više da gledaš ono što sam naveo kako bi znao šta ti pravi problem, pa izbegavao samo to, a ne cele namirnicePoenta je da mi ne paše običan hleb, nadima me.
Po stoti put: nisam profi koji ide na binu da se steže i grči u gaćama.
Ima više vrsta, generalno, bolji je od ostalih, pravljen od integralnog brašna.Niko nije odgovorio prošli put, pa da pitam opet - šta mislite o Tonusu? Ja ga jedem za doručak i po jedno parče uz ručak i večeru, ne nadima me kao beli hleb.
Jesi isao negde?I meni treba neki fizijatar za desno rame. Povredio sam se tačno na delu koji rotira i jako slabo mogu da radim vežbe koje gađaju taj deo a Boga mi vučem to već godinu dana. Malo prođe, pa bude ok, pa opet isto. Konstantno neke upale, ali kako treniram 4 puta u toku nedelje, ne mogu a da uključim barem jednu vežbu u toku treninga. Da li možda neko koristi Orthomol sport od ekipe? Ja sam čuo samo reči hvale za njega, pa posle Olimp Whey proteina uzimam njega.
Jel imas nekog za preporuciti? Moze i na pp.Kod dobrog ortopeda.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Jel imas nekog za preporuciti? Moze i na pp.
Ja nemam pojma gde da idem. Bio sam u drzavnoj u Krivolackoj kod fizijatra, sportskog lekara i kod privatnog fizijatra. Na tri mesta. Primao terapije, pio lekove i opet je problem tu. Banjica je trenutno zatvorena i ko zna kad ce opet biti u funkciji.
E pa nije rame upitanju vec zglob sake leve ruke.Meni je radio operaciju kolena mister dolar sa banjice, Zoran Ganic.Sad da li je stucnjak za rame nisam siguran.Imas na banjici sto rade ramena.
Miroslav Milankov iz Novog Sada ti je isto dobar za kolena mnogi sportisti idu kod njega pod noz.Za rame nisam siguran da li radi ali verovatno znaju da odrede dijagnozu.Probaj da nadjes njihove mailove pa posalji snimak.Ganic mislim da ga ima i na stetoskopu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari