Scitec nije bas neko ogledalo kvaliteta,odmah da ti kazem...posebno jos ako si natrefio neku kopiju koju prave danas raznorazni. Koliko dugo stoji ta pena koju pominjes?Zdravo, uzeo sam Scitec 100% professional whey ujedno to mi je i prvi protein pa imam neka pitanja:
1) Koliko vremena jedan kvalitetan protein drzi sitost?
2) Ovaj scitec kad ga rasmuckam u shaker ima bar jedan prst pjene bilo sa vodom ili mlekom, jel to normalno?
Skupi su proteini koji ne prave penu i to su uglavnom izolati ili hidroizolati tipa dym iso100, uni isosensation, optimum hidrowhey.
Ja u 4h imam 2 redovna obroka + mericu wheya ili aminokiselina; ne znam sta pokusavas da uradis sa masom (gojis se ili mrsavis) ali u oba slucaja ti je slaba kombinacija.
Jeste malo ali brzo se spusti, verovatno jer sam ga ja mućkao kao mamlaz.Ovaj moj shaker nema mrezicu niti onu lopticu, accko znaci i tvoj scitec whey je pravo penu? Ja evo citam po forumima kvalitetni proteini ne treba da pjenu pa neznam... popio jutros dozicu u 7:00 evo sad je 10h i jos uvek nisam gladan znaci da je dobarna silu evo cu da jedem ovsene pahuljice hehe
od scitec pre workoute sam pio samo pow3rd 2.0, 3 kutije popio, za cenu od 12,5 eura je fantastican...otuda i nosim ime u battlefieldu pow3rd_dadanC4 je tesko sra*e uzimao sam i po 4-5 doza odjedanputa ej 4-5 doze i nista spavao sam u teretani...doso sam do zakljucka da je najbolje sam spremati pre workout: 3-5gr AAKG ili 5-8gr citrulline malate, 3-5gr Beta alanine, 200-300mg coffeine, mozes ubacit i taurin i tyrosine, kreatin po 5 grama svaki dan najbolje posle treninga...
Ja otkako primenjujem jogu (prepodne) gotovo i da nemam upala![]()
Upale su normalne kod ljudi koji se ozbiljnije bave bodibildingom (recimo), samo sto posle nekog vremena oguglaju na to i ne obracaju preterano paznju. Ali ako treniras, i posle toga sutradan ne osecas nikakve (ni male) upale, to znaci da nesto ne radis kako treba![]()
Scitech-ov whey je jedan od najgorih. Dovoljan je pogled na sastav i da sve bude jasno. Na prvom mestu proteini soje (najjeftiniji, a za muskarce najgori).
Ako se pametno kupuje Scitech nije ni najjeftiniji niti je nabolji odnos cena/kvalitet, nije cak ni u vrhu.
Uzimanje whey-a od 100-150g dnevno je cisto bacanje para i sve ode u wc solju.
Bas takoKako moze whey da bude od soje? Ako nista drugo barem ne pise da je od soje onda je to prevara jer je whey whey a ne soja. Pa me zanima odakle ti taj info?
Mada sam batalio whey daj neki predlog da je povoljniji od 9300/5kg, zlu ne trebalo.
Ako si mislio na moj post, nije u pitanju 100-150g wheya nego proteina iz mesa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari