Supse pazario bez problema ovde pošto znam sta mi treba a i samoposluga je u prodavniciNapišeš na papir. Možeš poručiti supse sa bodybuilding.com msm da je free shipping za DE, a odlične su im cene
Da li neko ima predlog cime da zamenim Horse Power? Ne mogu nigde da ga nadjem :\
Joint MD je papren! Ne daje sastav nego se krije iza "Proprietary Blend" i manje efikasan od ElastiJoint-a. Ja licno terao jednog takmicara, kome je Joint MD pomagao i kleo se u njega, da predje na ElastiJoint. Vise se nikad nije vratio na Joint MD
Oni su samo stavili ono sto zaista radi (isto ono sto imas u ElastiJoint-u) sam u mnogo manjoj kolicini i dodali brdo gluposti (mlecne proteine, zeleni caj...) koji nemaju veze sa zglobovima i koje mozes da dobijes maltene za dzabe u odnosu na cenu stvari koje zaista rade. Jos pominju neke studije za koje nigde ne postoje linkovi. Zna se kako se studije rade, zna se i tacna kolicina svake supstance koja ulazi u studiji, a toga ovde nema. Cist marketing, kao i za vecinu stvari u svetu suplemenata. Mada vecina zaista ima studije i vide da nesto radi i to stave u proizvod, ali u visestruko manjoj koncentraciji nego sto su koristili u studijama. Tako dobiju jeftin proizvod (koji skupo prodaju), imaju studije na kojima je zasnovano, ali je efikasnost daleko manja do cak nemerljive.
Druga stvar je sto ovi uopste ne pisu sastav. Kosta 3.000 za 30 tableta (sto ima mozda 30g i to ne cistih efektivnih supstanci), dok za 300 dinara vise dobijes 300g ElastiJoint-a (dakle 10 puta vise) i to cistih aktivnih supstanci sto efektivno povecava odnos vise od 10 puta.
Predji na ElastiJoint, makar probaj, neces se pokajati
Ne uzimaju dzabe ElastiJoint oni koji prodaju suplemente i bave se ovim sportom, a imaju sve ostale proizvode za zglobove u ponudi i to su jeftiniji od njih (po kutiji).
Jedino sto sam nasao da je priblizno ovoj ceni (po gramu aktivne supstance) je MyProtein. Ali to mora da se kupi veca kolicina, svih sastojaka, pa da se kombinuje. I to da neko donese iz EU kad su na popustu (a cesto imaju popuste).
Ne znam kako ti je ElastiJoint bio ljigav. Ja i braca smo popili vise kutija nego sto mozes da pretpostavis i nikad nije bio ljigav.
Ja ga uzimam pola sata pred dorucak i veceru po pola merice rastvoris u 1-2dl vode. Mi ga mutimo mikserom za nes, drugi burazer kasicicom. Jedino sto se mikserom stvori pena visine 1-2mm ali to ne utice ni na ukus ni konzistenciju napitka.
Meni je grozdje odvratan, burazeru super, meni fruit punc fenomenalan (pio bih ga po ceo dan kao sok), a burazer i ti ga ne volite... O ukusim ne vredi raspravljati![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari