Ja sam navikao na Whey koji imaju po 90% proteina. Ovo kao da se izmenilo pa su smanjili u skorije vreme svi?Pa da, to je ~ 21g u merici od 30g (koristim tu što sam dobio uz Scitec). Scitec professional čokolada ima ~ 73%. MyProtein sam gledao na sajtu i video 82%, kad ono... Mislim da i onaj THE ima 80ak % ali i on ima raznih ukusa pa treba ubosti.
Da se razumemo, tih 2-3-4g po dozi ne prave neku razliku nego pitam čisto informativno kad je već ists cena, ako mi se svidi ukus s većim %, što da ne.
Edit: evo THE, Pansport koncentrat, Pansport izolat.
Za MyProtein sam siguran da Neutral ukus ima najvise % proteina i to poprilicno vise (provereno, i pitao ljude koji znaju). Jer oni koriste neke drugacije ukuse, koji mnogo dodaju na celokupnoj tezini, nisu oni extra-strong stevia ukusi samo. Bolje je da uzmes Neutral ukus i sam dodas neki ukus (biber, so, ili banana, sta znam..). Ja recimo uglavnom sada napravim sejk banana ili mango + Neutral whey, u NutriBulletu.
@Septimus, Neutral ukus je bas priblizan ukusu prirodne surutke (ako si nekada kupio u "zdravoj hrani"). Daleko je od WOW, ali meni uopste nije bljutav, jer ne volim vestacke ukuse, pa mi je prijatniji. Ali nikako prste ne bi polizao