Šta je novo?

Isdn

Zombi

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2002
Poena
619
E imam jedno glupo pitanje :) :
Dali neko moze da mi nabavi neku vezu da dobijem isdn? :)
kes nije vazan (naravno da nije neka katastrofalna cifra)

Zombi je napisao(la):
E imam jedno glupo pitanje :) :
Dali neko moze da mi nabavi neku vezu da dobijem isdn? :)
kes nije vazan (naravno da nije neka katastrofalna cifra)

Sudeci prema sledecem...

23.09.2002.

INSTALIRANA NOVA OPREMA u Prokuplju, Boru, Zajecaru, Leskovcu, Vranju i Pirotu i u njima omoguceno koriscenje DODATNIH USLUGA - Profi plus, Profi ISDN i Profi SERVER.

11.09.2002.

ZAVRSENA INSTALACIJA NOVE OPREME u Krusevcu, Kragujevcu, Kraljevu, Cacku, Sapcu, Uzicu, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Somboru, Jagodini, Smederevu, Pozarevcu i Pancevu. U navedenim gradovima omoguceno koriscenje DODATNIH USLUGA - Profi plus, Profi ISDN ( sem u Smederevu) i Profi SERVER.

http://www3.ptt.yu/c_o_nama/novosti.php#23.09.2002.

...mozda veza nece ni biti potrebna...

A Beograd? A Beograd? boom

vamosalaplaya je napisao(la):
A Beograd? A Beograd? boom

A Nis, a Nis ... prema informacijama koje ja imam uskoro...

Jel probao neko ko je iz navedenih gradova da podnese zahtev?

katastrofa

Pa oni nisu normalni!! Uvode Isdn u ove gradove a u Beogradu ima preko 250000 dvojnika!! A o digitalnim centralama mnogi mogu samo da sanjaju!! FX FX

Do nove godine ce ista stvar biti odradnjena i u BGD.
Samo, kolicina nece biti bas preterana. pa ce ipak trebati vezica.
Naime, mnogo ljudi je odavno podnele zahteve, trebace neko da vas pregura preko reda :)

Sto se tice dvojnika, ne nadajte se nikakvom napretku u skorijoj buducnosti.
Jednom paru, ide jedna zica od centrale do podruma zgrade.
Nikakva tehnologija ne moze od jedne parice napraviti dve, a licna, samo vasa parica, je neophodnost za ubacivanje ISDN-a.

Pozdrav!

p.s. ja sam vec kupio ISDN "modem" ;)

Na "sajmu" tehnike (comexpo se bese zvase) na standu Telekoma sam pitao za ISDN i receno mi je ce svi zahtevi biti reseni do sredine naredne godine... i da se u najskorije vreme ocekuje da ce se poboljsati situacija na tom polju.

Nedugo zatim je jedan lik iz Telekoma (valjda je neki sef za razvoj ili tako nesto) gostovao u BGD programu i dao intervju za Glas javnosi. On je naveo da su planovi da se zameni veliki broj dvojnika, kao i da ce se dosta toga uraditi na polju ISDN-a. Inace Telekom vec 5 godina pruza usluge ISDNa, a u BG ima samo 2000!!! prikljucaka. Baja rece da se do kraja ove godine ocekuje da ce imati preko 10 000 :) Daj Boze da bude tako...

Vozdovac, ali ozbiljan sam sa ponudom!

Re: katastrofa

V.I.D je napisao(la):
Pa oni nisu normalni!! Uvode Isdn u ove gradove a u Beogradu ima preko 250000 dvojnika!! A o digitalnim centralama mnogi mogu samo da sanjaju!! FX FX

Brate sta reci drugo osim da su ****** u stanu na periferiji imam 2 digitalne a da kazemo u sirem centru grada ne mogu da dobijem 1 uzhas :)

p asvi se zezate decko lepo pita jel iam neko ili ne
pitam zato sto i meni treba:D
cheers

i dobro... jel ima neko ili ne??? :)

Pa uvek je bilo tako da se u sirogojnu lakshe dobija digitalna nego u centru beograda :)
ja sam promenio 3 stana za 10 godina i uvek sam bio na analognoj, a sve centar i shiri centar...Shto je najgore imam mnogo jaku vezu u telecomu, ali tehnicki ne mogu da imam chak ni trojku...tuga :(

driver je napisao(la):
Shto je najgore imam mnogo jaku vezu u telecomu, ali tehnicki ne mogu da imam chak ni trojku...tuga :(

Slaba ti je veza, veruj mi, kad je prava veza, kao meni :D, samo me jednog jutra iznenadise majstori sa recenicom gde je tavan :D, treba nekih 200m kabla da ti dofuramo........

Misko je napisao(la):
Slaba ti je veza, veruj mi, kad je prava veza, kao meni :D, samo me jednog jutra iznenadise majstori sa recenicom gde je tavan :D, treba nekih 200m kabla da ti dofuramo........

Prava veza je kada dobijesh 064 broj koji ne postoji u evidenciji, ali to nema veze sa threadom...cheers

ma pustite te vase "JAKE" veze, tj. dajte... :)
ako su vam toliko jake, aj da se dogovorimo i da vise zavrsim tu muku sa centralom!

treba nekom isdn kartica

Poz

POgledajte u malim oglasima
fala

treba nekom isdn kartica

Poz

POgledajte u malim oglasima
fala

Nazad
Vrh Dno