Šta je novo?

ISDN > SBB, par pitanja pre odluke...

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Presao bih na SBB cable pa me zanimaju neke stvari:

1. Da li mogu da koristim ISDN za internet iako sam na SBB-u? Recimo uzmem Flat Light a hocu da skinem neki MP3 preko P2P softvera, u smislu: iskopcam SBB (valjda je USB) i vratim kabl za ISDN.
2. Koliko kosta promena paketa? Ja bih isao mesec dana flat pa mesec dana paket od 400MB.
3. I konacno obzirom da sam iz Nisa dobro bi mi dosla iskustva SBB korisnika iz mog grada.

1. Pa to je isto kao kad si na dial-up-u, ne moras ni da iskopcavas kabl, samo okrenes broj i kad uspostavis vezi na dial-up-u (ISDN-u) si.
2. svakog meseca mozes da menjas paket za dz u okviru flat paketa, kad predjes na pakete preko MB mogu da ti naplate i modem
3.-

Mozes da koristis i ISDN i kablovski modem istovremeno, nema potrebe za iskopcavanjem bilo cega, a takodje mozes imati i te dve konekcije istovremeno.

U Nisu jos uvek ne postoji Light paket. Najavljeno je za kraj godine ali...

Moj brat na Bulevaru Lenjina korisi SBB jos od zimus (ako ne i ranije) i znam da je jedno vreme koristio paket od 300Mb 2 meseca 550 (ili bese 600)dinara, ali se sada preshaltao na flat. Skroz je zadovoljan. Osim toga znam jos neke ljude koji to koriste, nisam dobio ni jednu zalbu. Mislim da nikako neces pogresiti ako uzmes SBB.

Igvan je napisao(la):
Presao bih na SBB cable pa me zanimaju neke stvari:

1. Recimo uzmem Flat Light a hocu da skinem neki MP3 preko P2P softvera,
1.Ispravka: na Flat light paketu ne mozes da koristis p2p programe, samo zbog toga se i zove light, ali je i jeftiniji 500 din.
Ako hoces da skidas stvari sa p2p programa moraces da uplatis Flat home paket od 1500 din.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno