Šta je novo?

ISDN prisljuskivanje

Orca

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2002
Poena
601
Ok, narode, treba mi pomoc!

Svojevremeno sam pravio bubice za prisluskivanje telefonskih linija. To je bilo relativno lako jer je bilo dovoljno staviti kondenzator redno na liniju, dalje to provesti do nekog ulaza i jednostavno snimiti, ili poslati radio vezom ili bilo sta slicno. Ovo je bilo jednostavno jer se radilo o starim dobrim analognim vezama i jednostavno nije bilo sta da se mudruje. Od kako sam pre 2 godine uveo ISDN procitao sam mnogo dokumentacije o njemu, ali mislim da mi to jos uvek nije dovoljno za ono sto bih hteo da uradim. Pogodite sta! :) Stoga sam odlucio da upitam nekog ko ima iskustva s time, odnosno da li je i kako moguce prisluskivati ISDN liniju.

Znas li ti da to nije legalno...!!!

Nego, jel ima neko one mini kamerice sa odasiljacem... tu mi je blizu deseta i deveta gimnazija, a tacno znam mesto iznad zenske svlacionice... pa...

Pitaj ove u telekomu mozda ti kazu, znas li mozda kako da skinem ID na ISDN.

byMaX je napisao(la):
Znas li ti da to nije legalno...!!!

Nego, jel ima neko one mini kamerice sa odasiljacem... tu mi je blizu deseta i deveta gimnazija, a tacno znam mesto iznad zenske svlacionice... pa...

Pa u devetoj se i neces bas nagledati...Ima izuzetaka, ali u globalu: pa zaplacite sa mnom, zbog te tuge...

ilki je napisao(la):
Pitaj ove u telekomu mozda ti kazu, znas li mozda kako da skinem ID na ISDN.
hoces da zabranis da neko vidi tvoj broj kada ga zoves a ti imas isdn ili zelis da vidis ko te zove?
ako je ona prva varijanta - to moze da se odradi u centrali (podnesi zahtev)
druga varijanta - treba ti neki caller id - ali ja sam probao nekoliko i nisu hteli da rade kako treba - cas rade cas ne!?!? a druga solucija je kupovina isdn telefona

Orca je napisao(la):
Ok, narode, treba mi pomoc!

Svojevremeno sam pravio bubice za prisluskivanje telefonskih linija. To je bilo relativno lako jer je bilo dovoljno staviti kondenzator redno na liniju, dalje to provesti do nekog ulaza i jednostavno snimiti, ili poslati radio vezom ili bilo sta slicno. Ovo je bilo jednostavno jer se radilo o starim dobrim analognim vezama i jednostavno nije bilo sta da se mudruje. Od kako sam pre 2 godine uveo ISDN procitao sam mnogo dokumentacije o njemu, ali mislim da mi to jos uvek nije dovoljno za ono sto bih hteo da uradim. Pogodite sta! :) Stoga sam odlucio da upitam nekog ko ima iskustva s time, odnosno da li je i kako moguce prisluskivati ISDN liniju.
pa ako si procitao mnogo dokumentacije o njemu onda bi trebalo da znas :)

Stalin je napisao(la):
Pa u devetoj se i neces bas nagledati...Ima izuzetaka, ali u globalu: pa zaplacite sa mnom, zbog te tuge...

Tako je bilo i u moje vreme, znaci neke stvari se ne menjaju :(

Stalin je napisao(la):

10-a vrvi, uvek je bilo dobrih riba, ode nam max u pedofile...:)

Amon_Ra je napisao(la):

Kad ga uhapse donosicemo mu turpiju upakovanu u rolat. :)

Amon_Ra je napisao(la):

Sta fali 85-om godistu.... sve su yummy, ko natali portman... A to je samo 5 godina mladje, taman!

ivo.r je napisao(la):
Kad ga uhapse donosicemo mu turpiju upakovanu u rolat. :)

Ne ne, nego veliki poster Andjeline Dzoli i jedan mali cekic... :)

Ma stavis neku od onih kamerica koje emituju TV signal, pa da i sve komsije mogu da gledaju ;)
Nego, ozbiljno, vide li neko da kod nas mogu da se kupe neke bezicne kamerice?

Da, i mene interesuju... Imam i zanimljivu komsinicu... :D

Ma da, sve je to lepo, ali moze li neko meni ponuditi konkretno resenje?

Vrh Dno