Šta je novo?

ISDN pomoc

mmilosh

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2003
Poena
604
Kada pokusam da uspostavim dial up vezu sa provajderom preko ISDN-a, sekund od kada pokaze dialing izadje error 678, there is no anwer. Cudno mi je to sto uopste nemam osecaj da zove jer nemoguce tako brzo da izadje "there is no answer".
Pre toga je sve lepo radilo, i onda odjednom ovo. Niko nije nista dirao ni podesavao. Kada zovem sa telefona koji ide preko isdn linije, sve je u redu i normalno uspostavim vezu.
Probao sam sa vise brojeva telefona, menjao provajdere ali nista ne pomaze. Takodje cini mi se da je modem u redu jer kada ga testiram sve prodje sa "success i ok". Nema nikakvih konflikata sa drugim uredjajima.
Da li iko ima ideju sta bi moglo da bude?!

mmilosh je napisao(la):
Cudno mi je to sto uopste nemam osecaj da zove jer nemoguce tako brzo da izadje "there is no answer".
Ne treba da te cudi jer preko ISDN-a bi trebalo da se za 0.2sec. uspostavi veza. Nego, jel si probao da nazoves neki drugi broj (preko kompjutera naravno) na primer tvoj mob. ?

Mislim da je 0.9s uspostavljanje veze, a kada zoves provajdera obavezno moras da zoves brojeve 30xxxxx ili 20xxxxx ili 041/042...
Ostali ne podrzavaju ISDN.

Nisam znao da se veza tako brzo uspostavlja. Nazalost nije moj :)
Jesam, probao sam da zovem 3 provajdera i uvek isto...Takodje sam promenio kabl sto ide od ISDN-a do izlaza. Da zovem mobilni nisam probao.
Bas cudan problem.
Hvala u svakom slucaju na pokusaju pomoci

Vrh Dno