Šta je novo?

ISA Server, Demand dial?

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
Sve to super radi, znaci na drugom kompu hocu da surfujem, server krene da zove, ali cim skine to sto sam trazio on se diskonektuje?!

gde da namestim duzinu trajanja konekcije?

postoji syngresova knjiga Configuring ISA Server 2000 u pdf-u pa ako te ne "mrzi" da citas mogu da je okacim na net (7,1 mb)

D-KEE je napisao(la):
postoji syngresova knjiga Configuring ISA Server 2000 u pdf-u pa ako te ne "mrzi" da citas mogu da je okacim na net (7,1 mb)
ma mrzi me u tome je problem, trenutno se bavim infrastrukturom i aktivnim direktorijumom, pa da jos krenem da radim ISA-u... izgubio bi se... nek fercera ovako jedno vreme, rucno cu da se konektujem preko terminal servisa, cisto da ne gledam u onaj 14'' monitor :)

Miroslav je napisao(la):
Sve to super radi, znaci na drugom kompu hocu da surfujem, server krene da zove, ali cim skine to sto sam trazio on se diskonektuje?!

gde da namestim duzinu trajanja konekcije?

Imas u podešavanjima od konekcije.... u RAS-u, disconnect if inactive for ... minutes... Probaj sa tim.

Pozdrav.

Re: Re: ISA Server, Demand dial?

zoltanf je napisao(la):
Imas u podešavanjima od konekcije.... u RAS-u, disconnect if inactive for ... minutes... Probaj sa tim.

Pozdrav.
nije problem u "duzini" konekcije, vec sto on sam prekine prilikom zavrsetka ucitavanje strane...

nema veze, ionako sam iskljucio taj demand dial, pa se sad rucno konektujem

Nazad
Vrh Dno