Šta je novo?

isa firewall

hvala na savetu ali ja sam vec zavrsio taj kurs ali to je bila isa 2002,znam da je mala razlika ali ta razlika me i interesuje...ne znam da li si imao kontakta sa MOC literaturom...nije bas nesto za citanje ali izgleda da cu morati jer jos malo planiram da polazem taj ispit 70-350 i da dobijem MCSA...

Pronadji kod tih ljudi gde si zavrsio kurs ISA 2004 Lab na DVD-u i to ce ti biti dovoljo da sve savladas!

Ako već planiraš da polažeš Microsoft ispite, onda literatura na engleskom ne sme da ti predstavlja problem.

Poslednja izmena:
hvala na savetu ali ja sam vec zavrsio taj kurs ali to je bila isa 2002,znam da je mala razlika ali ta razlika me i interesuje...ne znam da li si imao kontakta sa MOC literaturom...nije bas nesto za citanje ali izgleda da cu morati jer jos malo planiram da polazem taj ispit 70-350 i da dobijem MCSA...

mislis isa 2000?
btw ako si vec to slusao zasto to ne polazes?
i taj ispit (70-227) ti se vazi i za mcsa i mcse i mcsa:s a bogami i mcse:s za windows 2003
http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcsa/windows2003/default.mspx
e da
i za isa server kao i z aostale ispite ne moras da citas moc literaturu
pored toga imas bar 600 knjiga o svakoj oblasti ukljucujuci i study guide-ove(al na engleskom, srbi su stali s prevodjenjem negde oko 2002.godine)

Poslednja izmena:
Bojim se da si ti nešto pobrkao lončiće. ISA server 2002 ne postoji postoji samo 2000, 2004 i od skora 2006. Razlike u verzijama 2000 i 2004 su drastične dok se verzije 2004 i 2006 razlikuju minimalno.

Vrh Dno