Šta je novo?

Iron Harvest 1920+

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Deluje ok grafa i prezentacija 🙂 Ako je slican CoH mehanici, i will buy 😀

Na ovoj prvoj slici me podsjeća na Men of War.

Djeluje zanimljivo.

Steam/diesel punk sa motivima iz slovenske mitologije, pa ovo nemoze da omane! 😀

Taj art što si okačio je iz ove igre Scythe (2016)

pic2323719_md.jpg
Scythe.jpg

Igrao sam je(osnovnu), nisam se nešto previše oduševio, slaba je interakcija sa igračima, mada treba joj pružiti još koju šansu,
Ne znam kakvo interesovanje ovde stoji za boargame-ove, tj društvene igre, možda bi mogao da otvorim temu za to (verovatno u Bench Clubbing temi)

Poslednja izmena:
Treba poliranja i balansa..
Na 7 misiji sam , perfomanse na mojoj masini u 1080p na ultra su na oko 40ak fps.. sto je neprihvatljivo s`obzirom da nema ni 20ak jedinica na ekranu koji se krve.
Isto gpu usage ne prelazi 60%.
Mozda neki novi nvidia driver popravi stvar , mada bi i patch trebao.

Ne znam što mučis sebe i igraš igru odmah nakon izlaska. Ja već godinama ne igram gotovo ništa bar 12-24 meseca nakon izlaska.

Balans jedinica donekle moze da se ispegla, ali felericna mehanika i AI - tesko. Nisu uspeli da kopiraju cover i flanking iz CoH, a ocigledno je da im je to bio cilj.

Zbog Jakubovog dieselpunka i CoH nostalgije cu verovatno nastaviti sa kampanjom na kasicicu.

Poslednja izmena:
Da, AI odusevljava kada tvoji rodjeni mechovi pregaze cover koji su inzenjerci tek izgradili xD (mada je to vise pathfinding)
a cover sistem... moze da se zauzme iza recimo oborenog debla, ali zato ne moze iza metalnog kontejnera... itd.
Pozicioniranje po cover-ima isto..

Mudro zbori Perafilozof - dati mu novu sansu za prvi rodjendan.

Poslednja izmena:
da li su popravili igru do danasnjeg dana? vidim na popustu je pa se pitam da li je vredi sad uzeti?.

Nazad
Vrh Dno