Šta je novo?

iRiver u Novom Sadu?

• Začetnik teme Začetnik teme dusxan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dusxan

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
330
Da li ga uopste ima negde, kao novog|?

Pozeljno (ali ne i obavezno) sa FM (AM?) radiom....

Bilo nekad davno u Lupusu, sada iRivera nema nigde u Srbiji...

Skoci do Tehnomarketa, mada sumnjam da ih jos imaju. Ali ako negde mozda ima, onda je to tamo..

Zar ima svrhe kupovati danas iriver, s obzirom da nisu ono sto su nekada bili. Ako ti treba plejer sa dobrim kvalitetom, pogledaj sansa clip i dokupi neke bolje slušalice.
Ili ako baš hoćeš neku premijum marku, juri cowon.

---
Ttalk

A gde majke ti da kupi Cowon (i to u Novom Sadu)??? To je i u Evropi tesko naci. Iriver-a je bilo do skora i to onih starih modela koji su nekad bili preko 100 evra (T10,T20,T30...) i kostali su 1500 din sto je za takav plejer dzabe. Sansa clip je ok plejer, ali ne vredi toliko koliko kosta.

Kakav je to iriver koštao 1500dinara. Poslednji koji sam video je bio 50tak evra i imao 512Mb. A novi ne znam ni da li se prodaju van Južne Koreje.
Cowon sam napisao, da ako hoće da juri (bg, net) te skuplje marke, traži njega.
A sansa clip je fantastičan player (po kvalitetu zvuka). Kada sam ga čuo kod druga nisam mogao da verujem da tako zvuči player od 50e.

Ima novijih modela po oglasima. E150, E200

Nesto ovako ? http://www.testfreaks.com/mediaplayers/iriver-e150/

-Sto se tice starijih modela, istina da sam na "Tehnomarket" saju video da imaju valjda T20. Otisao do tamo i prodavac mi rece da se radi o pokvarenom uredjaju.
Nije mi jasno zasto ga drze na sajtu. Slicno je kod iste firme bilo za jedan "Aiwin" uredjaj.
Sto je najbolje, jos su hteli da mi ga i prodaju iako su rekli da je pokvaren😀 Dobro, bar su rekli : ]

Poslednja izmena:
"Zar ima svrhe kupovati danas iriver, s obzirom da nisu ono sto su nekada bili."

Ovo je potpuno tacno, nema svrhe kupovati iRiver-ove novije modele. Jednostavno ima daleko kvalitetnijih uredjaja. Sony, Creative... Sa Sandiskom licno imam jako losa iskustva, a ko se jednom opece...

Poslednja izmena:
Bio sam u opustelom Tehnomarketu. Uglavnom imaju Sony modele (i vuce se jedan ali mp4 iRiver.., takodje i mp4 jdean mpman, vuse nego duplo jevtiniji_)

Ono cega ima na kile je - Sony.

Smesna stvar, ne mogu da mi posalju modele koje vidim na sajtu TM okolnih bananica.
A sta kazete za Sony?

Nazad
Vrh Dno