Šta je novo?

iriver H10 vs ipod mini

manchester

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2003
Poena
619
Dakle doshlo je vreme da uzmem neki player, evo vec mesec dana ganjam po netu raspitujem se, trazhim odgovarajuci player, i sve se svelo na 2 playera, iriver H10 i ipod mini... poshto stvarno neznam koji da odaberem trazhim vashe mishljenje...

P.S. Takodje bih voleo da znam gde su najjnizhe cene ovih spravica...

Hm...
Viodeo sam i probao oba, shto se tiche izgleda i dizajna, naravno iPod je bolji... fukncionalnost, opet iPod, kvalitet -> iPod, baterija -> iPod...
ali... prednost H10 je ekran u boji, i sennheiser slushalice, koje su dobijaju u H10 a mnogo su bolje od iPODovih stock slushalica.
Necesh pogreshiti ni sa jednim, a ja bih uvek uzeo iPOD, stim shto ti za njega u startu trebaju kvalitetnije slushke...

Pazi ovako, ja imam H10. Sto se tice dizajna tu se ne slazem sa dosta ljudi inace bi uzeo iPod (meni je H10 lepsi; uf sad ce drvlje i kamenje na mene :) ).H10 ima ekstra ekran bateriju koja traje tih nekih 10 sati kada je recimo pojacan na 30(od 40) sto je po meni sasvim ok cak i u GSP-u. iRiver ti ima i ekstra FM prijemnik i diktafon sa snimanjem direktno u mp3. Sto se tice funkcionalnosti jeste bolji iPod sa kruznim slajderom koji prakticno beskonacno mozes da vrtis u krug dok kod H10 moras da dizes prst sa plejera mada meni to nije neka mana posto ionako ne vrtim mnogo pesme. Dobra strana H10 je i sto se baterija moze menjati/dokupiti tj skida se kao kod mobilnog.Sto se tice cena ne mogu ti pomoci posto sam ja moj dobio iz Amerike. Pozdrav i srecno sa bilo kojim koji izaberes.

Pa vec ima nekoliko threadova slicne tematike...

Vec smo manje vise apsolvirali da je bolji iPod. ;) Uskoro ce izaci test H10 na benchu tako da cete imati prilike da procitate iz prve ruke:)

A jel mozhe samo neko da mi kazhe koja je cena kod nas ipod mini-ja poshto svuda chitam razlischite cene, i josh neshto, kakav je ipod Nano, jel ga ima kod nas i koja mu je cena ?

Vrh Dno