Šta je novo?

iRiver 380

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Interesuje me da li ga ima negde. U Computer Land-u mi pricaju za nedelju za dve nedelje, i tako non stop. Ali nikako da ga dobiju. Pa me zanima da li ga ima negde da se odma kupi.

380 je onaj usb od 128mb??? ako je to taj imas ga u knjizari u knez mihajlovoj (kada ides prema kalemegdanu sa desne strane (otprilike 200-300 m od delijske cesme)

da i ja sam cuo da ga tamo imaju, inace to je plato knjizara a unutra je extreme prodavnica zaz racuarsku opremu.
cuo sam da je cene oko 8000 din.
javi koja je cena ako proveris.

mislim da si prilicno omanuo sto se cene tice - cena je skoro 12.000

Nasao sam i kupio. Cena je 170evra to jest 11300 din

Obavezno mu stavi poslednji firmware tako da ti ne treba management software za transfer vec se vidi kao klasican drajv. Pod Linuxom se vidi kao SCSI drajv.

http://www.iriver.com/support/download.asp?p_name=iFP-380T&category=Manual&product_support=Y

(izaberi UMS verziju!)

Upravo su izasli novi firmware -i.
Donose toliko noviteta da ne znam odakle da pocnem.

Lukija je napisao(la):
Obavezno mu stavi poslednji firmware tako da ti ne treba management software za transfer vec se vidi kao klasican drajv. Pod Linuxom se vidi kao SCSI drajv.

Kako da ih ubcim.
Skinuo sam neki fajl "IFP-3XXT.HEX", ali neznam kako da ga prebacim na mp3.

Pomozite. :happy:

Imas opciju u okviru onog management programa da apdejtujes firmware, navedi mu taj fajl i sacekaj neko vreme i to je to. Kasnije kada predjes na taj UMS firmware, noviji stavljas tako sto taj faj uploadujes u root folder na MP3 playeru, pritiskes onaj joystick malo duze i iz General menija izaberes upgrade firmware. Imas sve lepo objasnjeno u uputstvu.

Nazad
Vrh Dno