Šta je novo?

Iritrajući problem

ZoranTemplar

Slavan
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poena
301
Prvo,pozdrav svima!!!
Imam čudan problem od pre dva dana.Ako na compu ne radim ništa,nakon 20-30 sec,nestane desktop(tj. ikone,pozadina je tu) i sledeća poruka:
"This computer is in use and has been locked.Only ...(moje ime) or administrator can unlock this computer."Dok igram neku igru,sve je OK,dok sam na netu,isto(jedino ako ostavim comp duže-opet ista por.).Programi koji mi rade u pozadini(napr.-Jdownloader) se posle ove poruke ne prekidaju-samo potvrdim poruku i sve je tu.Skenirao sam comp par puta(NIS 2010,i Malwarebytes),stavljao i menjao pass za admin-ali NIŠTA!Maaalo me previše iritira!!!
Pomagajte...:crash:

A screen saver jel se pali? Koji windows? Pogledaj preferances oko screen savera vidi jel cekirano password protect i dal je time na minut. Negde si checkirao lock when away. Ili ti nesto stiska win+l kad ne gledas. :) Idi i do user accounts checkiraj Use the Welcome screen ako nije cekirano pa javi jel se menja taj box, tj dal ti sad baca na login screen ili probaj samo ovo da ukucas u run i reci mi jel to taj screen "rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation"?

Znaci proveri screen saver u properties i power opcije u control panelu.

Snimi Combofix, pokreni ga obavezno u SAFE MODE WITH NETWORKING, ostavi da preceslja i zavrsi skroz, pa restart.

Nadam se da ce ti resiti problem. Pozdrav!

:pKoji sam ja ljaljan!Ipak je bio scrneensaver!U subotu sam instalirao jedan program,pa ga juče deinstalirao.Zaostali screens. tog programa!
Hvala na razumevanju i trudu!:p

Nazad
Vrh Dno