Šta je novo?

Iritirajuci problem sa Telekom ADSl-om?!

cheyenne

Slavan
Učlanjen(a)
24.03.2006
Poena
320
Problem je sledeci:Slucajno primetim da nece da otvara sajtove titlovi.net i podnapisi.net znaci otvori do pola pa zabode....to recimo sa operom 9.23 onda probam sa firefox-om otvori posle par minuta(ranije je takav sajt otvarao za par sekundi) pomislim prvo da nije nesto do sajtova ko ce ga znati...posle par dana isto...na poslu sam ove sajtove bez problema otvarao kao i kuci onda se problemi pogorsavaju pocinje da brljavi prilikom skidanja fajlova sa rapid-a sa flesh get-om skine do 99% i onda nesto zabode probao sam sa vise verzija (do pre par dana sve je radilo savrseno normalno) zato me i nervira naravno resetovo sam ruter(Thomson Speed touch) deset puta i opet sve po starom???!!!pomoc?

Ne znam da li ti je to do telekoma.Ja nemam nikakvih problema.

Ne znam da li ti je to do telekoma.Ja nemam nikakvih problema.
Pitao sam jos neke i posle sam video da mi i opera i firefox nesto brljave sa java srypt-om tako da tu lezi problem ne znam kako i zasto posto je do skora sve radilo kako treba...

.........reinstaliram sistem....sve ispocetka instaliram kad ono opet ista situacija Opera nece da otvori b92.net/sport i titlovi.net a firefox otvara b92 a nece titlove...ja vec tu popizdeo i bezveze se setim da jos uvek imam dial up modem reko aj da probam da vidim sta ce biti nista konektujem se I SVE RADI KAKO TREBA!!!!

Sad i sa adsl-om sve se otvara normalno bar sa operom...Pitanje:Moze li iko da mi objasni sta se desilo da li uopste postoji logicno objasnjenje ili su to ipak samo bili GREMLINI!!!???

dns upiti ...
svremena na vreme telekom ima problema sa DNS-om.. pretpostavljam da imash MODEM
i da on zapravo dobija podatke od provajdera a tebi je on postavljen kao DNS i kao GATEWAY ...
probaj postaviti kao DNS neki publik ... recimo .. 147.91.8.6 ... galeb je nekad bio, ...
ako ti ne radi mogu ti potraziti spisak publik dns :)

dns upiti ...
svremena na vreme telekom ima problema sa DNS-om.. pretpostavljam da imash MODEM
i da on zapravo dobija podatke od provajdera a tebi je on postavljen kao DNS i kao GATEWAY ...
probaj postaviti kao DNS neki publik ... recimo .. 147.91.8.6 ... galeb je nekad bio, ...
ako ti ne radi mogu ti potraziti spisak publik dns :)

Sada radi sve kako treba ....zvao sam ih i otklonili su problem predpostavljam da je to DNS-om i bio problem al sad je sve ok!U svakom slucaju hvala,za sledeci put!!!

Nazad
Vrh Dno