Šta je novo?

Iritirajuci problem sa igrom NHL 2008

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
815
Instalirao sam narodnu verziju igre NHL 2008, full varijantu. A posle sam skinuo i rip i isti problem imam i sa njom. Naime, kada udjem u glavni meni, a bogami i u sve ostale podmenije, onaj pravougaonik koji stoji iznad fokusirane opcije, ide neprestano na gore, kao da drzim taster UP na tastaturi ili na dzojpedu. I nece da se zaustavi. Iritira dosta jer ne mogu nista da podesim. Nekako sam poceo da igram jednu partiju (cekam pravi trenutak da pritisnem Enter,jer ne ide bas sporo i tako usao u igru), ali ne mogu da podesim ni rezoluciju ni nista. U cemu je bre ovde problem?!? Kazem i sa rip verzijom isto.

Pa jesi probao da izvadis Joy moze biti da ti on pravi neki bag ne bi bilo prvi put.

Ili izvadi joy, ili pokusaj ponovo sa kalibracijom
Igram nhl jos od 2000 i 2008 je,po meni, jedan od najgorih koje sam probao .... videces u odnosu na prosle krs ...

Jesam. Nece.

EDIT: Koji je po tebi do sada najbolji?

Poslednja izmena:
Ustvari, sada kada sam izvadio joy sve je OK. Prosli put nije htelo. Ajde sad cu ponovo da probam sa joypedom. Misli, glupo mi je da igram preko tastature.

Uradi ponovo kalibraciju, ako je joy ispravan bice sve ok

Ne znam onda, ali da sam na tvom mestu ne bih se preterano mucio sa tim, instaliraj bilo koju raniju verziju, bolje su ... pozz

Bolje da sačekaš još mesec dana za NHL 09 koji će biti next-gen, nego da igraš to smeće.

Valjda ce to da valja, ranije je nhl postavljao standarde, a sada ....

Pa u svakom slucaju cu da sacekam. Al do tada taman malo da naucim kako se igra. Ne znam ja bas preterano pravila hokeja, ali mi se svidja.

Steta sto nisi iz BG-a, pa bi onda sa nama palicu u ruke i lepo pravila naucis na ledu ;) pozz i cekamo taj 2009

@Nabukodonosor
Imao sam isti problem sa NHL svim verzijama chini mi se josh od NHL-a 2006 ili 2007.
Sa Logitech Cordless Rumblepad 2 mi normalno radi igra, ali kad stavim drugi joypad Genius G-08XU dobijam isti problem.
Sa ovim najednostavnijim joypad-ima tipa gore pomenutog Genius-a, bez analognih palica igra je bar kod mene i drugara stvarala isti problem kao kod tebe.
Nije ti do verzije igre.

Evo vidim. I sa 07 isto ******, samo dosta brze. Inace dzojped je Logitech Precission.

Predstoji ti kupovina malo boljeg dzojpeda, da bi uzivao u charima NHL-a.
Tvoj dzojped je dobar, ali nema analogne palice.

Pa imao je isti ovakav samo sa analognim palicama, ali ja sam namerno uzeo ovaj jer nikad u zivotu ni na Sony-u nisam igrao sa tim palicama. Tako da mi nije to neki problem.

Imam tu igru i mogu da ti kazem da nece sa svim vrstama djostika da radi kako treba. Na primer kod mene radi odlicno ali kod komsije samo prelece pa ga bodes ono na srecu ili umece.

Moja кинеска копија PS2 џојпеда (GIGAtech) ради савршено. Стварно не знам шта да ти кажем.

da bi ste igrali nhl morate da ima gamepad sa analognim palicama.

Nazad
Vrh Dno