Šta je novo?

Iritirajuci internet problem

nebojsa999

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2007
Poena
319
U poslednje vreme dobijam skoro svuda poruku "HTTP Error 404 - File or directory not found." Znam da je to valjda kad ne postoji stranica. Ali stranice koje to izbace su cak ponekad i yahoo mail. I jos neke koje npr., danas otvorim, sutra error 404.

Koristim firefox 2.0.... Mada, stalno mi se gubi. Ne moze nekad odmah da ucita stranicu , pa se pojavi ono kad kad si diskonektovan, try again itd. Pa stisnem refresh i bude sve ok. Ne znam da li je od konekcije ili do firefoxa, ili mozda kompjutera i neceg treceg, cetvrtog...

Mada, kada prekopiram adresu u explorer, i tamo kaze isto. Verovatno onda nije do programa, nego mozda hardver ili konekcija. Ali kada skidam nesto ide punom brzinom.

Poslednja izmena:
I kod mene je slican problem. nekad moram dva tri puta da uradim refreshe da bi otvorio stranicu. Koristim 2.0.0.14 verzuju firefoxa i to je pocelo da se desava od pre dva meseca. Nekad se stranica otvori u sirinu, dve tri strane pa moram sa strane da skrolujem a nekad izadju neki hijeroglifi. Uradim refreshe dva puta i bude sve u redu.😡

da... 😡😡 ...ma meni sad, tacnije od juce pocelo: samo belo i pise error 404 itd. ALI tako i u exploreru 7 (ili koji je onaj novi). Kontam da je onda nesto do konekcije. Kakva je tebi konekcija? Mozda je moj problem sto se kacim preko wirelessa na drugi kompjuter. Pa delimo konekciju... Znaci nesto je otislo u k****.

Mozda vam je problem u nekom antivirus ili spyware programu koji koristite.Oni cesto ne dozboljavaju da se konektujete na odredjene stranice.
Mada ovo sto se vama desava se i meni cesto desavalo kada sam bio preko SBB kablovskog neta.To se desavalo jer sam skidao sa hubova i sa neta u isto vreme pa je browser brljao.
Ako je do SBB-a mozete samo da se nervirate.Ali ja bih na vasem mestu ipak proverio opcije na antivirus-spywareu.

Mookey, u pravu si. Verovatno je do wirewalla i tih nekih autentikacija, mislim u vezi sigurnosti. Ja sam sad malo nesto podesavao, i za sada je uredu. Mada sam tek 15 min na internetu.
Nisam SBB, nego neobee... mada i oni znaju da zezaju... hehe... majku im.. 😀

Nazad
Vrh Dno