Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Drugari, verovatno je ovo odgovoreno, ali na pretrazi mi izbacuje neke random postove.
Pitanje je kako snimiti nesto sa Iris TV na komp koji je povezan sa TV-om? Ili sa Iris GO svejedno.
Msm u danasnje vreme, pitati ovako nesto na forumu, a ne imati kao opciju( ili ja ne znam za opciju ), na samom STB-u je
samo po sebi nonsens , ali je tako..

Pozdrav svima.
Bio u poslovnici da matorcima zamenim daljinac, valjda neke funkcije nisu radile ...
Ovi mi naplatili 600 dindži ...
To tako ide, nešto sam propustio?
Kaže matori da je već jednom menjao, da je džabe bilo ...

Prvi put se ne plaća a posle naplaćuju. Tako mi rekoše još pre godinu i kusur kada sam jedan besplatno zamenio a drugi još nije stigao na red.

Drugari, verovatno je ovo odgovoreno, ali na pretrazi mi izbacuje neke random postove.
Pitanje je kako snimiti nesto sa Iris TV na komp koji je povezan sa TV-om? Ili sa Iris GO svejedno.
Msm u danasnje vreme, pitati ovako nesto na forumu, a ne imati kao opciju( ili ja ne znam za opciju ), na samom STB-u je
samo po sebi nonsens , ali je tako..

Koliko ja znam nikako, samo neki screen record.

Pa skoro sve platforme za live tv su skremblovane. Jedino haker metode, ali to nije priča za ovde koliko mi je poznato. Pisali su neki koji umeju gde početi sa tim.

Moguće da su počeli da naplaćuju zamenu daljinskog, mada je to bila priča i kada sam menjao moja tri komada. Bez problema mi dali nove u poslovnici. Stare su odmah u đubre bacili.
Ako su rešili da stanu na put rasprodaji imovine preko KP onda i podržavam ali ne verujem da je to u pitanju :)

Samo se prva zamena naplacuje dinar. Ostale idu po 600d. Skoro sam uzeo jedan i naplatili su mi 1d.

U roku od godinu. Od SBB-a sam recimo uzeo tri Eon daljinca za nekoliko godina bez ikakve doplate..

Izvinjavam se ako je glupo pitanje, ali da li je Iris besplatan za korisnike koji imaju neki paket kablovska/net u mts-u?
Recimo, dok sam imao supernovu, to je bila move n go aplikacija za telefon/smart tv i bilo je besplatno do 5 uređaja valjda.

Pretpostavljam da se registruje na moj mts portal pa preko toga onda pristupa iris aplikaciji?

ne kapiram to za daljince, ako se pokvari kako mogu da naplate zamenu pa makar se stalno kvario

Takva im je politika, nema više jednostavno za džabe, isto kao što naplaćuju i ostalo gde šta stignu. Imaju unešeno u sistem kad je ko i šta menjao i kod druge zamene eto i naplate od 600 dinara.

bili opet iz mts-a, merili na zidu na tavanu , na banderi i nesto kao zeza. treba da dodje ekipa da proveri od centrale do mene...
onda se cuo sa ekipom i neko je nesto tamo pojacao i to je to radi bolje al nije to ko sto zna. kazu da je pusten hd a to je za ovu liniju , za dva tv-a mozda puno. e sad pitanje, ako skroz iskljucim jedan tv , da li taj protok ide na drugi tv i net? da li se prenosi? valjda sam bio jasan:)

Imaš o tome detaljno na VDSL temi. Ovde ti je više da se piše oko njihove televizije i stb uređaja. Neki stalno pomešaju i sa Iris GO temom takođe.
Ide ti onoliko brzine za net koliki je paket. Ako je 20 onda 20 za net. Za televiziju ide oko 7-8 mbps odvojen net za HD signal, poseban i ne utiče na "običan" net. Za detalje pogledaj VDSL temu, imaš tamo okačene primere.

Pozdrav,
Koja je razlika izmedju HBO+ kanala i HBO+ kataloga na Irisu, i HBO+ preko Max aplikacije (Yettel)?

Ne postoji razlika u tom smislu na Iris tv. HBO paket ima samo tri HBO kanala i video klub (preko STB uređaja). HBO+ je sve to uz dodatna dva cinemax kanala i MAX aplikaciju.
HBO u video klubu je prilično siromašan u odnosu na MAX aplikaciju po pitanju sadržaja. Operater određuje u tom slučaju sadržaj, dok za MAX određuje HBO ili ko je sada opet vlasnik.
Pisao je neko o tome u MAX temi.
Nemam pojma šta ima Yettel u ponudi.

Hvala na odgovoru, sada je jasnije.

Yettelov uredjaj je otkljucan android te moze da se koristi Max kao aplikacija za razliku od Mts.

U kom trenutku je gledaj unazad svučen sa 30 na 7 dana?

U januarskoj promeni paketa. Ubacili su skoro svuda gledaj unazad ali smanjili na 7 dana.
Arena 1 premijum je do relativno skoro bila možda jedina na 30 dana, sada vidim i da su nju na 7 dana.

Ljudi, da li je realno da nije moguce setovati da ti vrti u krug samo omiljene kanale, nego samo njihov defaultni raspored kanala? Sve sam probao, napravio listu omiljenih kanala, sortirao je ali nikako da nadjem nacin kako da je aktiviram...moze pomoc prijatelja?

Kada udariš levo na krugu od daljinskog dva puta. Otvara ti se vertikalni meni sa leve strane. Prebaciš na listu "Omiljeni" i onda kada motaš kanale vrti samo te što su u listi omijenih.
Kada si prebacio na litu omiljenih kanala, možda ti je lakše jednom levo i imaš onu vertikalnu listu gde su sada samo omiljeni kanali.
Ne koristim omiljene ali često držim na sportu ili dokumentarnim.

Kada udariš levo na krugu od daljinskog dva puta. Otvara ti se vertikalni meni sa leve strane. Prebaciš na listu "Omiljeni" i onda kada motaš kanale vrti samo te što su u listi omijenih.
Kada si prebacio na litu omiljenih kanala, možda ti je lakše jednom levo i imaš onu vertikalnu listu gde su sada samo omiljeni kanali.
Ne koristim omiljene ali često držim na sportu ili dokumentarnim.
Hvala ti, Ziv bio.

Ako može jedno pitanjce? Davno nisam bio na mts-u. Sada uzimam optiku pa me zanima da li u ponudi imaju više STB uređaja? Ako mogu da biram, šta da uzmem?

Рекао ми један запослени у МТС-у да као од понедељка креће нова платформа за телевизију. Ићиће по регијима, зонама, како већ.
Сви нови корисници ће добити неке нове СТБ-ове, а ми за сада што имамо 4024 СТБ-ове добићемо прво ажурирање за њега, па онда нову платформу. Ако он лаже, онда и ја вас. 🙂

Pa da nije taj Move što se spominjao?Možda napokon prebace sav sadržaj sa VODa u HD.

Nazad
Vrh Dno