Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

@shamanNS
😃

Moguce da je kabl,1.4 je sigurno,davno sam to kupovao,koji preporucujete HDMI kabl za 4K...?
Ako ispratim u praksi tvoju kontataciju onda mi novi kabl ne treba😁

Da li HPH07 moze preko wifi na drugom tv? Da li HP4024 mogu da se instaliraju aplikacije? Mozda bih potpisao ugovor sa njima rekli su mi da bi dobio ova dva stb. Hvala

1. Jok, mogao je do pre nekog vremena dok nisu promeni net mask za IPTV.
2. Valjda jok isto, samo na HPH07.

Kako da hp4024 povežem da radi preko wifi ruter mi je ZXHN H168N V3.1

Prešao sam na BeliBOX paket, imam optiku, 4K HDR TV, sve ide preko Q11 pa sam zvao da mi ga zamene za noviji, da mogu da gledam 4k kanale. Usput sam tražio i wifi extender, sleduje me jedan za 1 dinar. Juče me zove "majstor" iz mts, hteo da donese extender, a za nove STB mi rekao da mi to ne treba, "mi ne emitujemo 4k kanale nećete ništa dobiti sa novim STB" !? Tako mi reče lik i otkači me za 4k. Sad ću opet da zovem da ih smaram.

Majstor ne radi za MTS nego za firmu koja radi za njih. Tako da oni nista ne znaju.

Juče zvao, javila se Gordana, zaprepaštena majstorom napisala urgenciju. Lik došao danas, doneo mi STB bez kablova i daljinskog. Uglavnom posle malo eksperimentisanja ostavio sam rezoluciju na 4k50, ne postoji mogućnost da uređaj sam prilagođava rezoluciju sadržaju. Eurosport i Travel su HLG. Meni je slika svetlija kada isključim HDR. Bitno mi je da Eurosport 4K izgleda odlično.

Da HP4024 Version:9 Kernel:4.9.113
Nakon instalacije nije radio neki update.

Zdravo svima,
Ističe mi ugovor za 10ak dana kod mts i želela bih da raskinem ugovor i vratim opremu. imam jedan rezervni q11 koji mi ostaje i zanima me da li mogu da ga nekako iskoristim da gledam tv besplatno? Da li je to moguće i kako uopšte iskoristiti q11 da li neko ima neki predlog? Hvala unapred.

Nemere to bez kabla :)
Kako mislis da gledas besplatne kanale? Mislis sa nekih lista sa neta?

Pa da zelela bih da koristim q11 i da mi on bude recimo stb ali on nema mesta za antenu. A onda vidim da postoje neke liste, pa sam htela da vidim sa Vama iskusnijima koje su mi opcije.

Ne može ništa na q11, da je HPH07 u pitanju bila bi već druga priča. Samo u kantu q11 :)

Идентична прича је и у СББ-у.

Sbb ima paket 20% manji od mts svaki mesec... Ne znam kakva je usluga internet i tv... Najverovatnije cu samo internet da uzmem negde

Pa ovim povećanjem i promenom paketa (box3) uz ugovorenu obavezu su sad izjednačili ponudu sa njima. Kanali tu negde kod oba, a net ubedljivo na strani Mts-a. Nisam za sad njihov korisnik, ali treba imati obe mogućnosti i koristiti ih za prelaske nakon isteka UO.

Koji box je bolje kupiti za gledanje malo tv-a(eon , iris) hbo netflix sremio ,HP4024 ili HPH07?
Mala je razlika u ceni, nece se gledati po ceo dan par sati uvece nekad.

Par večeri me zeza većina kanala(secka i zamrzne se slika) na sva 3 STBa,slao mejl,zvao i niko se ne javlja.Sutra ću opet...

Pozdrav svima, zna li neko kako da se isključi auto start iris aplikacije, kod #1397# radi ali nema podesavanja za apps gde bi to trebalo da bude. Mozda treba neki downgrade ili sta vec. Hvala.

Vi malo pobrkali IRIS STB box sa onim od konkurencije :)

@simmke: Baš uveče malo pogledam pikado i ponešto od sporta ili dokumentarnih i nije bilo problema. Probao si da ih restartuješ, modem takođe. Zovi 064 733, jedino ako se ne javljaju zbog trenutnog ratnog stanja sa korisnicima usluga :)

u kojoj rezoluciji idu kanali? jel 1080i? i da li je bolje box podesiti da radi u 720p ili 1080i? (hd ready TV)

a na full hd TV da li u 1080i ili 1080p namestiti?

u kojoj rezoluciji idu kanali? jel 1080i? i da li je bolje box podesiti da radi u 720p ili 1080i? (hd ready TV)

a na full hd TV da li u 1080i ili 1080p namestiti?
Signal emituju kao 1080i50Hz. meni je tako podešeno i na 720p i na 1080p televizorima, odnosno HD Ready i Full HD :)
Imaš u podešavanjima pod ekran, da doteraš veličinu ako ima problema. Meni na 32" VOX televizoru, 720p, je bilo na nekih 93% podešeno pa bezveze izgleda bilo koji meni, smanjeno. Podigao na 99% i lepo ide od ivice do ivice. Ne utiče na samu TV sliku. Probaj pa kako ti odgovara.

Nazad
Vrh Dno