a koje kanale imas u 4K?Sad sam uključio. Slika na 4k kanalima na tv u 4K rezolucije izgleda BRUTALNO. Ajde te Arene puštajte da gledamo sport u 4K. Vrhunski dozivljaj.
a koje kanale imas u 4K?Sad sam uključio. Slika na 4k kanalima na tv u 4K rezolucije izgleda BRUTALNO. Ajde te Arene puštajte da gledamo sport u 4K. Vrhunski dozivljaj.
Meni na Hph07 jedino na Travelxp stoji 4khdr i slika je odlicna. Eurosport i Love Nature nemaju.Jel nogu 4K kanali I na HP 07 ili samo na 4024 HP ? Šta bi na kraju. Nisam kući da probam
Nisam znao za 182. Sad vidim da je i Eurosport 4k na 181.Na kom kanalu gledaš, 182 ili 374?
Na 374 je običan, tj. Full HD signal bez obzira šta piše.
Na eurosportu bi moralo da piše 4k. Nisam aktivirao, pa ne znam. Tako je bar na EON-u, piše lepo 4K.
Nema HPH07 4K izlaz u opcijama, to je jedini problem. Ne može da pusti 4K signal na TV, samo 1080p, tj. Full HD.
Pa to su i rekli u korisnickom da imam uredjaj koji podrzava 4k. Sledece je bilo da li imam tv 4k i onda su tek aktivirali paket.Pa to 3840*2160 je 4k. Kako nema kad ima.
Ne znam kako to radi ali primećujem da je oštrija slika.Kako će TV sam da "digne" rezoluciju na 4K kanalu kad iz Iris box-a dobija 1080i50 signal?
Pozdrav drugari,
Ima dva pitanja.
1. Da li je ovo dobro postavljen izlaz za stb hp4204?
Kako misliš da na Irisu vidiš bitrejt nekog kanala kroz bilo koji meni na televizoru ako isti dobija sliku od Iris box-a kroz HDMI?2. Da li neko zna kako na samsung smart tv može da se vidi debug/statistic info ili kako se već zove na kojem mogu da vidim rezoluciju, bitrate aktualnog kanala?
Da, 50Hz se koristi za sve televizijske kanale u Evropi. 60Hz je pogrešno postaviti i videće se trzaji u slici.
kada pustim YT na tv, lako mogu da vidim statistiku slike ili kako god se to zove. pa me zanima da li je tako nesto moguce na tv i kada signal dolazi od stb. to cak imam na starom samsungu, ali na ovom novom jednostavno ne znam koja je zaista rezolucija.Kako misliš da na Irisu vidiš bitrejt nekog kanala kroz bilo koji meni na televizoru ako isti dobija sliku od Iris box-a kroz HDMI?
Ne radi to rešenje.Ako ipak imaš hakovan HP4024 koji služi za druge aplikacije (koje su OTT - koriste internet za streaming), jedino rešenje je da se ručno instalira stariji firmware i onda poveže na normalnu wifi mrežu.
meni nije uspelo.Ako se uključi scren resolution na AUTO da li će da prebacuje boks na 4K kada se puste 4K kanali
I meni je vrhunska slika. Smao kažem da ne mogu da uočim razliku između travel 4k i travel hd. Čekao sam sinoć tur d france na euro sport 4k i slika je bila fenomenalna. Tv tada prikazuje da je kanal uhd, hdr.Ne znam koji tv imaš. Mora 4K Tv kod mene kad namestim 4K I pustim te kanale slika je vrhunska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari