gvlada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2006
- Poena
- 605
Гомила домаћих филмова и пар документарца о природи.Znači u paketu su 3 kanala i par filmova.🤣Ko ima taj paket nek napiše šta ima od filmova i serija?
Гомила домаћих филмова и пар документарца о природи.Znači u paketu su 3 kanala i par filmova.🤣Ko ima taj paket nek napiše šta ima od filmova i serija?
Pročitaj ostatak poruke: 4K UHD nije nova tehnologija kao što je 3D, već je jednostavno unapređenje postojeće rezolucije. Primarni razlog UEFA-ine odluke vjerovatno je to što je znatno skuplja produkcija u odnosu na 1080i. Dovoljno govori to da i relativno budget-friendly opcije imaju 4K UHD panele. Npr. možeš naći Hisenseove televizore za nekih 250 € (koliko para toliko muzike, naravno, ali poenta o 4K UHD stoji).Nije napisao da poredi 4K sa rezolucijom slike u 3D-u, vec govori da ce 4K proci isto kao i 3D svojevremeno ...
Da li gasite i Iris box na daljinskom, kad ugasite TV?
Haha nimalo zanimljivo nit ispravno poredis babe i zabe ali ako je to tvoj fazon i ako uzivas u tome, samo napred ali omasio si sve.Ako sam u situaciji i mobilni ću da ugasim
Postoje dobri razlozi zašto to treba raditi, posebno u današnje vreme. Imaš po jedan klik na dugme za TV i STB i par sekundi.
Realno nemoj da gasiš ni auto onda, u momentu si spreman za pokret, zagrejan, što bi sebi uništavao zdravlje čekajuči dve sekunde a ima se i može se
Bez ljutnje ali bahato, ne radi se tu uopšte o parama. Zato smo izuzetno ekonomski i intelektualno snažna zemlja, zdravlje i zdravstveni sistem da ne pominjem. Ma tigrovi smo![]()
Pa zar je to lemljenje zaista toliki problem (mi smo npr. u srednjoj elektrotehničkoj imali predmet praksa gde je lemljenje bilo pod obavezno)?HP4024 ? Nisam nailazio na to, a imam neki koji stoji ne koristi se
*Sad citam, to je tutorijal koji ukljucuje otvaranje, lemljenje itd itd... ?
Obavezno "ima". 2 godine mi stoji odlemljena žica "za masu" na prekidaču/starteru za plinsku peć za grejanje. A ne da će neko te mini-lemove na ploči da pokušava.Sigurno u tvojoj okolini imaš bar 10 ljudi koji mogu da ti zaleme dok otključaš i posle odleme.
Nisu baš toliki "mini" lemovi, ali biće za par nedelja na XDA postavljen i lakši metod bez tools-a, tako da ko se zenta od lemilice nek sačeka još malo.Obavezno "ima". 2 godine mi stoji odlemljena žica "za masu" na prekidaču/starteru za plinsku peć za grejanje. A ne da će neko te mini-lemove na ploči da pokušava.
Optika, internet je 300/80 mbps. U telefonskom razgovoru su mi pomenuli "vi imate mogućnost za 4K", a ja mu rekao "dajte vi meni da mi 1080p radi ljudski pa ćemo lako onda 4K".. upisao je "kvar" pa onda "nemojte da gasite set top box da tehničari mogu da vide", u međuvremenu slika je ista.Koja je brzina interneta i koja je tehnologija pristupa?
Ako je u pitanju VDSL tehnologija, možeš da ih zoveš i tražiš da ti aktiviraju HD televiziju.
Zovi ih ponovo , a pošalji im i mail reklamaciju na usluguOptika, internet je 300/80 mbps. U telefonskom razgovoru su mi pomenuli "vi imate mogućnost za 4K", a ja mu rekao "dajte vi meni da mi 1080p radi ljudski pa ćemo lako onda 4K".. upisao je "kvar" pa onda "nemojte da gasite set top box da tehničari mogu da vide", u međuvremenu slika je ista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari