Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Nikako.

Nađoh u temi link za Iris smart aplikaciju ali ne mogu da je instaliram na neki android box (nije TV verzija - neki stari Beelink GT1). Znači, skinem apk, ali neće instalacija...
Može li neko da mi pošalje link aplikacije koja radi ili da mi kaže kako instalirati ako ima neka forica...
Тенкју ин адванс
Zna li kogod?

Nađoh u temi link za Iris smart aplikaciju ali ne mogu da je instaliram na neki android box (nije TV verzija - neki stari Beelink GT1). Znači, skinem apk, ali neće instalacija...
Može li neko da mi pošalje link aplikacije koja radi ili da mi kaže kako instalirati ako ima neka forica...
Тенкју ин адванс
Pa sigurno Iris smart neces moci tako ( sam si napisao da box nije ATV ) , ako neces da probas sa Iris go ( i ne odgovara ti ) onda a videh da ima po meni ostaje ti drugi fw tj. Slimbox ali da je ATV ili neki slicni

Jel ima neko problem sa logovanjem na IRIS Smart aplikaciju na ATV? Stalno mi izbacuje da je neuspešno logovanje pozovite mts korisnički centar, a kroz browser se normalno logujem sa istim korisničkim imenom i passwordom.

Iris go radi, ali ima neke ucestali pikselizacije bez obzira koju verziju instaliram (samo kada se gleda video klub - a za to mi najvise treba). Rekose mi u drugoj temi, za Iris smart da mora android 9 a meni je 7 - znaci evo smesi mi se novi Mi box.

I koje su sad ''bitne'' izmene pa je bilo potrebno da izbace novu verziju :)

Kod mene na istom TV-u iris SMART (mts) ne pamti zadnji kanal, dok npr. MOVE Smart (supernova) pamti...
EDIT: zanimljivo zadnjih par puta je zapamtio poslednji gledani kanal :)

Evo XAPK fajla najnovije v1.99.50 verzije:

Instalira se iz npr. ove aplikacije:

Poslednja izmena:
Izlogovan sam sa svih uređaja. Šta da odaberem bez toga da pokušaju da me zavrnu? :LOL: Zbirni račun, pripejd...nisam pametan. Sve je ovo malo zbunjujuće jer bi trebalo samim logovanjem da me baci tamo gde treba da budem, na osnovu paketa u kojem sam...Soko Lite. Sem ako nisu nešto menjali trebalo bi da je Iris u sklopu paketa. Mada iskren da budem ne bi me uopšte čudilo i da nije više.

Screenshot_20231001_170320_com.huawei.android.Serbia.jpgScreenshot_20231001_170328_com.huawei.android.Serbia.jpgScreenshot_20231001_170335_com.huawei.android.Serbia.jpg

Poslednja izmena:
Uzeo sam box3 na još jednoj lokaciji.
E sad, budući da već imam box3 na prvoj lokaciji kad se ulogujem na mojmts vidljive su mi dve usluge box3, što je i logično. Kliknuo sam da na toj drugoj lokaciji aktiviram irisgo (na prvoj mi je već bio aktivan) i on mi izbaci da mi je korisničko ime drugačije, tačnije korisničko ime kojim se logujem na mojmts (i na irisgo na prvom nalogu) plus datum rođenja.
Znači sad na dva box3 imam različito korisnicko ime za logovanje na irisgo. Samo je problem što nemam lozinku na ovom drugom. Kako da formiram lozinku?

Како Iris Go троши интернет?
Мобилни интернет.

Drugari, ima li neko problem sa downloadom aplikacije sa stora na android 11 TV. Gugl stor ne dozvoljava daunload na TV. Zaboravio sam obrazloženje, okačiću sutra. Nije klasična regionalna zabrana. JVC TV je u pitanju. Prvo što sam pomislio je da nije nekako regionalno zaključan. Download proban s MTS mreže. Stor čak ni ne ponudi aplikaciju - ono, nije za tvoj uređaj. Ovi u tehničkoj podršci MTS-a pojma nemaju o čemu se radi. Kažu da s njihove strane nema nikakvih zabrana. Može li neko da mi kaže gde da skinem apk fajl? Star sam i poluslep, ko će čitati 48 strana?! Iskreno, nemam ni vremena😁 Da, ostale lokalne aplikacije: RTS planeta, teleboks, Blic... rade normalno. Nudi mi i EON...

Poslednja izmena od urednika:
Kucah sad odogovor za IrisGo i Android TV pa nisam hteo tamo da zatrpavam temu (ionako bi tamo bio offtopic) ali zna li neko kako najlakše da premotavam program na Iris Smart aplikaciji?
Užasno me nervira premotavanje jer ne mogu nikako kao u EON aplikaciji da premotam na određeno vreme (npr 10:32 ). Svaki pokušaj pomeranja klizača napred ili nazad rezultuje u skokovima napred nazad i obično završim tako što mi vrati na početak emisije. Koliko sam primetio kada se spustim na klizač koji prikazuje vremenski protok emisije svaki klik levo ili desno po klizaču rezultuje nekim skokom od 15 ili 30s umesto da se kontinuirano pomera? Posle 3-4 pokusaja da se pomerim na određeno vreme obično se desi da sam vrati 40 min unazad pa onda sam skoči 20 min unapred (bez da išta pritiskam na daljinskom) i ostavi me tipa na 15min ranije od trenutka kad sam krenuo.
Baš nedorađena aplikacija.
Ima li kakvo rešenje za ovo? Uzeo sam i EON daljisnki računajući da je nešto do daljisnkog (iako mi se dešava na oba BOX-a)

Kucah sad odogovor za IrisGo i Android TV pa nisam hteo tamo da zatrpavam temu (ionako bi tamo bio offtopic) ali zna li neko kako najlakše da premotavam program na Iris Smart aplikaciji?
Užasno me nervira premotavanje jer ne mogu nikako kao u EON aplikaciji da premotam na određeno vreme (npr 10:32 ). Svaki pokušaj pomeranja klizača napred ili nazad rezultuje u skokovima napred nazad i obično završim tako što mi vrati na početak emisije. Koliko sam primetio kada se spustim na klizač koji prikazuje vremenski protok emisije svaki klik levo ili desno po klizaču rezultuje nekim skokom od 15 ili 30s umesto da se kontinuirano pomera? Posle 3-4 pokusaja da se pomerim na određeno vreme obično se desi da sam vrati 40 min unazad pa onda sam skoči 20 min unapred (bez da išta pritiskam na daljinskom) i ostavi me tipa na 15min ranije od trenutka kad sam krenuo.
Baš nedorađena aplikacija.
Ima li kakvo rešenje za ovo? Uzeo sam i EON daljisnki računajući da je nešto do daljisnkog (iako mi se dešava na oba BOX-a)
Koristim dugme za premotavanje ispod klizača. U zavisnosti koliko puta ga "pritisneš", premotava čini mi se 5s, 15s, 30s, 1min, 15min do 30min, U gornje levom uglu ispiše za koliko vremena premotava. Radi odlično.

E bravo, sad sam odmah to probao i ovo radi kako treba.
Žao mi je što ne radi premotavanje kao na EON-u gde možeš da premotaš na bilo koju vremensku poziciju(još dok se krećeš napred/nazad imaš umanjeni prikaz slike gde se trenutno nalaziš), ali i ovo je dovoljno dobro. Nisam se ni setio da probam ove 2 strelice mislio sam da tako prebacujem na sledeću/prethodnu emisiju.
Hvala ti puno

I Eon premotavanje je odrađeno daleko od idealnog tj dok nije bilo sličica tek je bilo frustirarajuće kad treba konkretnu količinu vremena da predočiš. Tipa znaš da je reklamni blok u kvizu Potera pre finalne potere obično dužine ~7.5 - 8 minuta, ajd sad preskoči toliko.

Navikao sam na kako premotavanje radi u Kodi i u TiViMate, tu znam tačno koliko preskače svaki stisak tastera i kako da preskočim 3, 5, 10, 30...min.

Skidaš Iris Smart ili Iris go?
Za android TV je Iris Smart.
Kad otkucam iris izbaci poruku da TV nije podržan. Ne daje ni ikonu. Sve ostalo s našeg područja nudi: EON, telebox, RTS planeta...
Kad otkucam iris izbaci poruku da TV nije podržan. Ne daje ni ikonu. Sve ostalo s našeg područja nudi: EON, telebox, RTS planeta...
TV za naš region, 4K rezolucija, Android 11, to je sad za sirotinju... Da je moj, ugurao bih mu apk fajl. Prijatelji kupili na moju preporuku, kakav *****! TV je sjajan za te novce. Slika, zvuk...Dođe mi da im kupim drugi!

Poslednja izmena od urednika:
Kako jvc moze biti predlog u bilo kojoj kombinaciji? Obicna kinjezara. Jos ako nema 5god garancije bas si im lepo uterao

Nazad
Vrh Dno