Hermess
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.03.2023
- Poena
- 85
A kako se instalira na LG?Skineš sa nekog, tipa aptoide, stariju verziju.
A kako se instalira na LG?Skineš sa nekog, tipa aptoide, stariju verziju.
Zna li kogod?Nađoh u temi link za Iris smart aplikaciju ali ne mogu da je instaliram na neki android box (nije TV verzija - neki stari Beelink GT1). Znači, skinem apk, ali neće instalacija...
Može li neko da mi pošalje link aplikacije koja radi ili da mi kaže kako instalirati ako ima neka forica...
Тенкју ин адванс
Nisam video da se radi o tv-u.A kako se instalira na LG?
Pa sigurno Iris smart neces moci tako ( sam si napisao da box nije ATV ) , ako neces da probas sa Iris go ( i ne odgovara ti ) onda a videh da ima po meni ostaje ti drugi fw tj. Slimbox ali da je ATV ili neki slicniNađoh u temi link za Iris smart aplikaciju ali ne mogu da je instaliram na neki android box (nije TV verzija - neki stari Beelink GT1). Znači, skinem apk, ali neće instalacija...
Može li neko da mi pošalje link aplikacije koja radi ili da mi kaže kako instalirati ako ima neka forica...
Тенкју ин адванс
smesi mi se novi Mi box.
mali savet ( ako sam dobro razumeo da pravis hotspot sa telefona i tako gledas ) probaj da stavis box na neki internet preko lana i vidi kako radi ( da ne bi bilo mozda razocarenja i u novi Mi box )sigurno nije do neta jer ga skidam sa mobilnog gde je baš dobar
Код мене на ми бокс с памти са најновијом верзијом.![]()
iris SMART - Apps on Google Play
iris SMART application for a complete TV experience on your smart TV!play.google.com
Nova verzija v1.99.50 iris SMART TV aplikacije.
I dalje ne pamti poslednji gledani kanal!
Sada traži logovanje samo pri prvom startu ali ne moraju one peripetije oko deaktiviranja na mts portalu.Nadam se da su barem logovanje sredili 😁😁
Koristim dugme za premotavanje ispod klizača. U zavisnosti koliko puta ga "pritisneš", premotava čini mi se 5s, 15s, 30s, 1min, 15min do 30min, U gornje levom uglu ispiše za koliko vremena premotava. Radi odlično.Kucah sad odogovor za IrisGo i Android TV pa nisam hteo tamo da zatrpavam temu (ionako bi tamo bio offtopic) ali zna li neko kako najlakše da premotavam program na Iris Smart aplikaciji?
Užasno me nervira premotavanje jer ne mogu nikako kao u EON aplikaciji da premotam na određeno vreme (npr 10:32 ). Svaki pokušaj pomeranja klizača napred ili nazad rezultuje u skokovima napred nazad i obično završim tako što mi vrati na početak emisije. Koliko sam primetio kada se spustim na klizač koji prikazuje vremenski protok emisije svaki klik levo ili desno po klizaču rezultuje nekim skokom od 15 ili 30s umesto da se kontinuirano pomera? Posle 3-4 pokusaja da se pomerim na određeno vreme obično se desi da sam vrati 40 min unazad pa onda sam skoči 20 min unapred (bez da išta pritiskam na daljinskom) i ostavi me tipa na 15min ranije od trenutka kad sam krenuo.
Baš nedorađena aplikacija.
Ima li kakvo rešenje za ovo? Uzeo sam i EON daljisnki računajući da je nešto do daljisnkog (iako mi se dešava na oba BOX-a)
Kad otkucam iris izbaci poruku da TV nije podržan. Ne daje ni ikonu. Sve ostalo s našeg područja nudi: EON, telebox, RTS planeta...Skidaš Iris Smart ili Iris go?
Za android TV je Iris Smart.
TV za naš region, 4K rezolucija, Android 11, to je sad za sirotinju... Da je moj, ugurao bih mu apk fajl. Prijatelji kupili na moju preporuku, kakav *****! TV je sjajan za te novce. Slika, zvuk...Dođe mi da im kupim drugi!Kad otkucam iris izbaci poruku da TV nije podržan. Ne daje ni ikonu. Sve ostalo s našeg područja nudi: EON, telebox, RTS planeta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari