Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Da li još nekome "štuca" slika na svakih par sekundi kada se "premota" neki kanal od pre neki dan?

U subotu sam bio napolju i pustio Premijer Ligu, bilo je baš mučenje za gledati. Nekih nedelju dana pre toga basket, ista stvar. Skoro pa neupotrebljiva aplikacija u poslednje vreme.
Sa druge strane, za promenu, Iris Smart aplikacija radi iznenađujuće dobro.

U subotu sam bio napolju i pustio Premijer Ligu, bilo je baš mučenje za gledati. Nekih nedelju dana pre toga basket, ista stvar. Skoro pa neupotrebljiva aplikacija u poslednje vreme.
Sa druge strane, za promenu, Iris Smart aplikacija radi iznenađujuće dobro.
Aplikacija za Smart Tv? Zanimljivo.
Na kom tv-u?
Ja imam Eon, Supernovu i Iris na LG-u i Telekom internetu i Iris je ubedljivo najsporija.

Stari Sony iz 2015. ili 2016, nije smart, aplikacija je instalirana na EON box-u. Evo i večeras sam odgledao LŠ, bez ikakvih problema, tečno i bez seckanja. Nisam puštao na telefonu i tabletu pa ne mogu da uporedim.

Kod mene nema premotavanja jer imam Iris Start u okviru paketa. Da, interfejs je blagi užas.

Koristim Iris smart na googletv i nije mi jasna situacija. Iris mi u zemlji radi normalno čak i kada se konektujem kroz VPN na Srbiju. Medutim pre neki dan sam bio u hotelu u inostranstvu i bez vpn radi normalno sa onim kanalima koji nisu geografski ograničeni. kada aktiviram vpn iris neće da se uloguje na nalog i ne radi. sa vpn sve drugo (kodi na primer radi normalno). Po povratku u zemlju sam probao iris sa vpn ka drugoj državi i ponaša se korektno, ne dozvoljava kanale koji nisu dozvoljeni za gledanje izvan Srbije. Da li neko imao sličnu situaciju ili zna šta je problem. Koristim cyber ghost vpn.

Koristim Iris smart na googletv i nije mi jasna situacija. Iris mi u zemlji radi normalno čak i kada se konektujem kroz VPN na Srbiju. Medutim pre neki dan sam bio u hotelu u inostranstvu i bez vpn radi normalno sa onim kanalima koji nisu geografski ograničeni. kada aktiviram vpn iris neće da se uloguje na nalog i ne radi. sa vpn sve drugo (kodi na primer radi normalno). Po povratku u zemlju sam probao iris sa vpn ka drugoj državi i ponaša se korektno, ne dozvoljava kanale koji nisu dozvoljeni za gledanje izvan Srbije. Da li neko imao sličnu situaciju ili zna šta je problem. Koristim cyber ghost vpn.
Citao sam negde na forumu da im je zavisilo od vpn-a koji su koristili. Da li u delu eon ili iris tv, box tv ili cak vpn, ne secam se. Ali slican problem je neko imao dok nije nasao odgovarajuci vpn

Ćale je dobio uz novi ugovor mogućnost da koristi 3 meseca taj iris GO. E sad, mene interesuje koja je razlika između iris GO i iris Smart i iris TV-a :D
Ako sam dobro ukapirao, jedna app je za mobilne uređaje, a druga za smart televizore, ali nemam blage da li može da koristi oba.
Da li on može npr da koristi to što je dobio na nekom smart tv-u ili npr. xioami sticku (gledao bi samo arenu) i da li ima veze preko kog interneta gleda.

Ako ste korisnici samo mobilne mreže MTS-a, onda može da se instalira Iris Smart TV aplikacija i gleda sa bilo koje mreže. Mora se imati nalog kod njih i besplatno je koliko se u paketu dobija. Posle, 1500 din mesečno. Mora se zvati za aktivaciju i za deaktivaciju, inače će naplatiti onaj iznos za svaki mesec koji si počeo. Nema sve kanale, Osnovne arene ima.

Iris GO

Poslednja izmena:
Ćale je dobio uz novi ugovor mogućnost da koristi 3 meseca taj iris GO. E sad, mene interesuje koja je razlika između iris GO i iris Smart i iris TV-a :D
Ako sam dobro ukapirao, jedna app je za mobilne uređaje, a druga za smart televizore, ali nemam blage da li može da koristi oba.
Da li on može npr da koristi to što je dobio na nekom smart tv-u ili npr. xioami sticku (gledao bi samo arenu) i da li ima veze preko kog interneta gleda.
Moze da koristis oba.Jedna je sa telefon a druga je za smart tv. Imas i za kompijuter sajt i preko njega mozes da gledas, ali moras biti na mts mrezi. Imas prava na 3 uredjaja

Kupio sam android box i instalirao iris smart, medjutim slika koči i sporo radi, nije gledljivo, u čemu je problem? Move smart radi savršeno . Box je hph07

Gde se u aplikaciji ili na mojmts poratlu mogu videti uređaji koji su prijavljeni?
U irisgo aplikaciji na telefonu ima samo info o dozvoljenom broju promena uređaja. Kad prijavljujem novi uređaj on nasumično izbaci neki već prijavljeni (ako su sva tri slota popunjena). Kako ja da izaberem koji uređaj da izbacim ako hoću umesto njega da prijavim novi uredaj?

Gde se u aplikaciji ili na mojmts poratlu mogu videti uređaji koji su prijavljeni?
U irisgo aplikaciji na telefonu ima samo info o dozvoljenom broju promena uređaja. Kad prijavljujem novi uređaj on nasumično izbaci neki već prijavljeni (ako su sva tri slota popunjena). Kako ja da izaberem koji uređaj da izbacim ako hoću umesto njega da prijavim novi uredaj?
Nemas opciju da vidis koji je prijavljen. Jedino kada popunis mesta onda ti izbaci na kojim internet pretrazivacima si se logovao ili ako je preko telefona onda stoji valjda linux operativni sistem. ne secam se najbolje. Jer drugu je kosila iris aplikacija pa je gledao preko mozile na telefonu.

Nemas opciju da vidis koji je prijavljen
Ima na Iris sajtu, u sekciji podešavanja. I lista uređaja regnutih na taj nalog i mogućnost da se svakom promeni ime i prikazan podatak koliko je preostalo menjanja uređaja i kog datuma se resetuje taj brojač.

Na telefonu sam a đubre od sajta kad izbaci dijalog za kucanje PIN ne aktivira / ne prikaže tastaturu na telefonu pa ne mogu da unesem PIN inače bih napravio screenshot gde se tačno vidi lista uređaja na nalogu.

Da ali ključno pitanje je da li ja mogu da izaberem uređaj koji želim da izbacim ako se registrujem novim uređajem. Pre neki dan sam se prijavljivao na windows-u u chromu i kad sam se ulogovao nije me pitao koji postojeći uređaj želim da izbacim već je nasumično izbacio jedan od njih. Ako je to tako, onda je skroz glupo

Upravo probao da se ulogujem sa telefona. Pitao me uredno koga ću da izbacim od tri prijavljena.
Edit: probao i iz Chrome, isto pitanje, koga izbaciti.

Hvala na info, znači kod mene neki bug. Saću probati sa drugog računara

Evo probao na drugom računaru, win-chrome, ne pita ništa, samo mi izbacio pistojeći smart tv.
Ne bude mi teško, probao na trećem računaru, isto win-chrome, kad ono pita.
Možda je do verzije chroma, možda do win-a, možda do toga da li je taj računar već bio povezan nekad ranije, nemam pojma.
Mrzi me dalje da se ovim bakćem jer ne koristim često ali eto nekoga će možda zanimati

au isto, skuvah kafu i krenuo da gledam Denver i ne mogu da verujem ,nece ni na telefonu ni na kompu.....strašno

Meni radi najnormalnije.
Ne da mi aplikacija da odradim SS ali sve je normalno kod mene.
Probacu nekako da napravim i SS.
EDIT: Uspeo sam nesto.

Prilozi

• Screenshot_2023-05-12-08-49-31-823_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-05-12-08-49-31-823_com.miui.gallery.jpg
    90.2 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
Da, bilo je izlogovano svuda i autorizacija je trajala u nedogled. Sad sam probao na telefonu i radi, ali Iris Smart još uvek ne.

@aki28 Proradio je i Iris Smart, sad je sve ok, uspeo sam iz prve da se ulogujem...ali jutros nije moglo definitivno, oko 10. A oko 4 kad je bila utakmica čitav servis je zabagovao, ni Go ni Smart nisu radili.

Baš šteta, vidim da su Denver i Jokara pokidali. Nadam se samo da Iris neće pucati do kraja sezone. A za sledeću će morati već neki League Pass da se uzme, jer mts je lutrija.

Nazad
Vrh Dno